WE SHARE SUCCESS

Știați că în SafeZone puteți genera venituri pasive numai pentru a invita pe alții să se alăture gratuit pentru SafeZone?

„Noi împărtășim succesul”(sau în traducere liberă „noi împărțim profitul”) este afiliatul nostru central, unde primiți comisioane, bonusuri și recompense valoroase.

Vizitați „Noi împărtășim succesul” pentru mai multe informații și multe oportunități de recompensare a afiliaților.

CE ESTE INVITAȚIA DE MARKETING?

Invitația de marketing este cea mai ușoară, mai rapidă și mai confortabilă modalitate de a câștiga bani pe Internet. Pur și simplu alăturați-vă gratuit. Apoi invitați pe alții să vi se alăture gratuit. Răsfoiți site-urile partenerilor noștri pentru oferte excelente și oferte exclusive. Nu există nicio obligație de a cumpăra, nici o obligație de a vinde – nici măcar nu trebuie să promovați vreun produs sau site web.

CUM FACI BANI?

Prima generație: De fiecare dată când un membru pe care l-ați invitat încheie o înțelegere pe unul dintre site-urile noastre partenere, primiți o comision de până la 20% din valoarea produsului.

Generații viitoare: Ori de câte ori un membru invitat de către prima dvs. generație la a cincea generație încheie un acord pe unul dintre site-urile noastre partenere, primiți un Bonus de Familie de până la 2% din valoarea produsului.

La NOI ÎMPĂRTĂȘIM SUCCESUL, oportunitățile de venit sunt nelimitate. Tot mai multor site-uri, le place strategia noastră de marketing unică, deoarece primesc un trafic gratuit pe site-ul lor și plătesc un comision numai atunci când o afacere este închisă.

CÂTEVA DATE DINTR-UN WEBINAR, REFERITOARE LA COMISIOANE

La WE SHSRE SUCCESS (NOI ÎMPĂRTĂȘIM SUCCESUL), plătim 95% din comisioanele primite de la partenerii noștri către membrii noștri. Îți voi da un exemplu exact, cu numere, mai târziu în acest webinar (vezi notele de la Suport la sfârșitul recapitulări); dar, aici este defalcarea.

25% din comisionul total disponibil va fi plătit ca un așa-numit comision pasiv.

Un alt procent de 25% va fi plătit ca un așa-numită comision ACTIV.

25% vor fi plătite ca Bonusuri de Familie.

10% vor fi plătite în Poolul Global de Succes.

10% vor fi plătite în Poolul de succes personal.

Deci, acum, dacă calculați, 25% plus 25%, plus 25%, plus 10%, plus 10%, fac 95%.

Băieți, aceasta este cea mai mare valoare din industrie. 95% din comisionul disponibil este plătit membrilor. Numai 5% sunt păstrate pentru distribuirea costurilor companiei.

Acum, să săpăm puțin mai adânc în segmente.

Să începem cu comisionul PASIV de 25%. Acest comision pasiv vă este plătit atunci când unul dintre membrii dvs. (invitați de dvs. să se înscrie în SafeZone), încheie un acord în cadrul zonei sigure „SafeZone”.

Ascultați cu atenție: acest nivel de comisioane, acest comision PASIV de 25%, este valabil începând cu prima zi; și este valabil pentru orice membru – nici o diferență. Sunt unul dintre fondatori și dacă aș invita pe cineva și ar cumpăra ceva în SafeZone, aș putea primi exact același lucru pe care îl primiți; cu o mică diferență și de aceea spun „ar” și „ar putea.” Chiar de la început, nu numai eu, ci și toți cei trei fondatori, am declarat o dată pentru totdeauna că TOATE COMISIOANELE ȘI BONUS-URILE NOASTRE VOR FI DONATE PENTRU CARITATEA NOASTRĂ, la Fundația noastră Unicorn. Dar dacă am vorbi despre directorii noștri, membrii noștri fondatori sau ambasadorii noștri din Unicorn, este același lucru pentru fiecare persoană implicată: 25% comision pasiv. Nimeni nu primește mai mult sau mai puțin.

Deci, acum, să vorbim despre comisionul ACTIV de 25%. Veți primi 25% comision ACTIV, dacă cineva a făcut clic pe unul dintre link-urile de recomandare pentru a ajunge la pagina unde a fost oferit produsul. Băieți, acest lucru este important să înțelegeți, pentru că acest lucru este GRATUIT! Acest lucru înseamnă pentru aceia dintre voi care ar putea spune: „Ei bine, eu nu sunt bun în a invita alte persoane, chiar dacă este gratuit; dar sunt bun în crearea unui site web sau a unui blog – de exemplu, despre tema Viața sănătoasă. Și pe acest blog sau pe acest site pot pune un link text sau un banner sau pot scrie un întreg articol despre un anumit produs. „Deci, tu motivezi pe cineva să facă clic activ pe un link pentru a cumpăra un anumit produs. Apoi, chiar dacă nu ați invitat această persoană să fie membră a SafeZone, veți primi 25% din comisionul complet disponibil. Acum, trebuie să mergem un pas mai adânc aici, astfel încât să înțelegeți PUTEREA totală a acestui frumos sistem!

Să spunem că ați invitat pe cineva să se alăture gratuit rețelei SafeZone și Unicorn; iar acum această persoană, doar prin navigarea în SafeZone, găsește o pagină în care este oferit un anumit produs și îi place acest produs și îl comandă. Deci, acum pentru că le-ați invitat, veți primi un comision de 25% PASIV. Și pentru că nu au făcut clic pe un anumit link de trimitere pentru a ajunge la acea pagină, veți primi și comisionul ACTIV de 25%.

Exemplul numărul doi: ați creat un site web sau un blog despre o viață sănătoasă. Și cineva găsește site-ul dvs. și citește un articol, să zicem, despre băuturile energice sănătoase; și acolo ați pus un banner sau un link către site-ul PyraBoost, care este unul dintre partenerii noștri de produse din SafeZone. Deci, fac clic pe link-ul dvs. de recomandare și acum comandă la pyraboost.com. Dacă această persoană nu a mai fost membră a SafeZone, acest membru va fi înscris automat în prima generație, ceea ce înseamnă că primești comisionul ACTIV de 25% pentru trimiterea clientului și vei primi și comisionul PASIV de 25% , deoarece acest membru nu a fost încă membru SafeZone.

Acum, exemplul numărul trei – și acest lucru s-ar putea să nu se întâmple așa de des acum, de la început, de unde începem; dar gândiți-vă la 2, 3, 4, 5, 10 ani în viitor. În cazul în care SafeZone este un nume de uz casnic și literalmente toți utilizatorii de internet sunt deja membri SafeZone; desigur, va fi dificil să inviți noi membri liberi. Dar, vrem să le oferim celor care doresc să fie activi (o șansă) să câștige bani; și, de exemplu, să creați un site web sau un blog pentru a promova anumite produse. Vrem să le dăm – chiar dacă se vor alătura 10 ani de acum, dorim să le oferim o oportunitate de a câștiga.

Și acum, putem vorbi de exemplu cu numărul trei; și anume, o persoană care este deja un membru în SafeZone sau care a fost deja invitată; iar această persoană navighează în SafeZone și găsește un site web despre viața sănătoasă; citesc un articol și fac clic pe o legătură pe acel site. Două persoane vor primi comisioane: persoana care a invitat acest membru va primi comisionul PASIV de 25%; și persoana care a creat site-ul pentru a promova un produs (cu un link referral), va primi comisionul ACTIV de 25%.

Deci, atât pentru comisioanele PASIVE, cât și pentru ACTIVE, plătim Bonus-ul pentru Familii pentru Cinci Generații. Deci, cu o persoană care primește un comision pasiv și cinci membri (Cinci generații în sus), primind un Bonus de Familie; plus o persoană care primește comisionul ACTIV și cinci persoane (cinci generații în sus), primind Bonus-ul de familie pentru comisionul ACTIV; înseamnă că de acum încolo, de la o afacere închisă, vom fi recompensați până la 12 persoane!

Încă o dată (din nou), veți putea citi acest lucru în Recapitulare; și, desigur, pe site.

Deci, comisionul PASIV este plătit pe baza celor care au INVITAT cumpărătorul să intre în SafeZone. „Invitatul” este fixat pe durata de viață și nu poate fi modificat. Odată ce ați invitat persoana, este LIFETIME în prima generație; și vei primi comisioane PASIVE de-a lungul vieții ori de câte ori acest membru închide o tranzacționare în cadrul SafeZone. În plus, de cinci ori 10% din comisionul PASIV este plătit celor Cinci Generații în sus, celui care la invitat.

Și comisionul ACTIV este plătit în funcție de cine a trimis cumpărătorul pe pagina de vânzări. „Referința” se bazează pe link-ul de trimitere, care ar putea fi un text sau un banner. Pentru a vizita pagina de vânzări, înseamnă că destinatarul unei comision ACTIV poate fi diferit pentru fiecare vânzare. Și, de asemenea, de cinci ori 10% din suma ACTIVĂ a comisionului ACTIV este plătită celor Cinci Generații, ca Bonus de Familie-Cinci Generații față de persoana care a făcut referire; pentru Comisionul ACTIV.

Băieți, asta e atât de puternic! Pentru că prin acest plan de compensare am creat un sistem care NU este în formă de piramidă, ca toate celelalte sisteme; și asta e problema pentru toate celelalte sisteme. Primii câțiva câștigă bani; toți ceilalți pierd bani – NU cu sistemul nostru, NU cu planul nostru de compensare. Chiar și cei care se vor alătura peste 10 ani de acum, vor putea să câștige bani fără să ne plătească nimic! Băieți, aceasta este o revoluție de marketing!

Deci, am început deja să vorbim despre următorul segment, care este Bonusul de familie de 25%. Bonusul de familie de 25% reprezintă suma totală plătită în Cinci Generații – exact așa cum am descris-o înainte, pentru comisioanele PASSIVE și ACTIVE. Este întotdeauna 10% din suma care a fost primită ca comision. Deci, dacă cineva câștigă un comision de 10 USD pentru un acord, Bonusul va fi de cinci ori de 1.00 USD (pentru Cinci Generații). Astfel, Bonusul pentru Familie este întotdeauna 10% din suma comisionului.

Deci, acum, să vorbim despre cele două noi succese. Primul dintre ele, este vorba despre Pool Global Success (GSP). Pachetul Global de Succes este pentru acești tipi „am întotdeauna succes” (tip). 10% din toate comisioanele sunt înregistrate în Global Success Pool; și o dată pe an, Global Success Pool va plăti în top 100, pe baza bonus-urilor de familie primite. Deci, cu cât veți primi mai multe bonusuri de familie, cu atât mai mare veți fi în lista de clasament pentru Global Success Pool. Amintiți-vă, acest lucru este pentru băieții „de succes”: ușor (cu degetele); împingând un buton, trimițând un e-mail pe lista lor; vorbind cu unii oameni … Whoa! Succes! Ușor, pentru ei – și planul perfect de compensare trebuie să le recompenseze pentru asta. Aceasta este ceea ce facem aici.

Bineînțeles, este important să notați: același lucru pentru comisionul PASSIV, același lucru pentru comisionul ACTIV și același lucru pentru Bonus-ul pentru Familie. Nu am menționat acest lucru de fiecare dată, pentru că pentru mine este evident. Dar trebuie să vă spun că șansele pentru TOATE sunt aceleași – numerele sunt exact la fel – aceleași șanse pentru toată lumea! Nimic nu este „stabilit” aici, pentru nimeni.

Băieți, încă o dată: webinar-ul de azi este pentru a vă spune despre toate aceste lucruri, deci ați auzit despre asta. Veți vedea totul scris. Vom avea prezentări; vom avea totul.

Provocarea de a avea un webinar, un adevărat webinar cinstit, cu sute de oameni care ascultă; când începem să împărtășim o prezentare pe ecran, devine critică. Unii oameni nu vor vedea nimic; unii oameni nu mă vor auzi; unii oameni vor vedea un diapozitiv complet diferit de cel despre care vorbesc. Acesta este un webinar live cu sute de oameni de aici; și, din păcate, pe baza calitatea conexiunilor la internet, am aflat că pur și simplu nu are sens să lucrăm cu prezentări aici.

Prin urmare, principal pentru voi, este să auziți despre toate acestea și, sperăm, că sunteți fericiți; sperăm că sunteți încântați; și îl veți citi de îndată ce recapitularea webinar este gata; și, bineînțeles, totul va fi explicat pe site. Știu că deja unii dintre membrii noștri foarte ocupați încep să scrie lucruri și încep să pregătească prezentări în limba lor. Asigurați-vă că veți avea timp suficient pentru a învăța totul. Deci, nu vă faceți griji; dacă spui, „Woooo! Ce a spus el? „- toate aceste procente și așa mai departe. Totul e bine! Este doar pentru tine, acum că ai auzit despre asta pentru prima dată. O.K? Perfect.

Astfel, fondul de succes global va fi plătit o dată pe an, pe baza volumului de Bonusuri de Familie primite către primii 100 de membri GLOBAL – indiferent de țara respectivă; nu contează cine ești; indiferent de locul în care locuiți – acesta este un fond de succes global.

Deci, să spunem că avem un volum total în Global Success Pool de 10.000.000 USD pentru a fi împărțite. Aceste 10.000.000 de dolari vor fi împărțite la 100; ceea ce înseamnă că fiecare dintre primii 100 ar primi 100.000 de dolari din Global Success Pool.

Unii dintre voi ar putea aminti numerele pe care le-am împărtășit. Scopul nostru este în SafeZone și că am putea avea miliarde de dolari în comisioane – să spunem, poate în 10 ani de acum. Deci, iată câteva informații foarte importante: Global Success Pool este limitat la 1.000.000 USD pe persoană. Deci, dacă am ajunge la obiectivul nostru de 3,7 miliarde de dolari, asta ar însemna că nu (doar) topul 100, dar cele 3.700 de top ar primi câte 1.000.000 USD!

Acum, pentru aceia dintre voi care spun: „Ei bine, cunosc aceste lucruri; și nu sunt niciodată unul dintre primii 100, sau cei de top 500, sau cei 1.000 de top, sau orice ar fi. Acest lucru nu este pentru mine. „S-ar putea să ai dreptate și asta e ok; deoarece ne amintim, am spus că Planul de compensare perfectă ar avea ceva pentru TOȚI, și ar fi corect și ar fi ușor de înțeles? Acum, permiteți-mi să vă povestesc despre Piscina personală de succes.

10% din toate comisioanele intră în Pool Personal Succes (PSP). Deci ce înseamnă asta pentru tine? Pachetul personal de succes nu este măsurat de Bonusurile familiale, ci de COMISII primite. În funcție de nivelul la care ajungeți, primiți o recompensă suplimentară plătită din Piscina personală de succes. Indiferent dacă 1000, sau un milion, alți membri ajung la un anumit nivel înainte de a-ți face – nu contează! Când atingeți o anumită piatră de hotar, veți primi recompensa dvs. personală din Piscina personală de succes.

Prima etapă este: ați primit comisioane în valoare de 1.000 USD – nu în bonusuri, în comisioane. Și ca un „mulțumesc”, veți primi un buletin de cumpărături de 100 USD, valabil în întreaga zonă SafeZone; deci ori de câte ori vedeți ceva pentru 100 USD, sau poate pentru US $ 50.00 aici, și 50 USD pentru SUA acolo, altceva – este pentru noi, „mulțumesc” – o recompensă pentru că ați invitat unii oameni; sau ați creat un site web și ați promovat unul dintre produsele noastre.

Nu există limită de timp aici! Tine minte? Ți-am spus că aceste companii MLM au 50 de pagini care explică de ce nu ești calificat să primești ceva. Aici este ușor. Chiar dacă câștigați, spuneți în medie comisioane de 50 USD pe lună – ceea ce ar însemna că ar fi de 20 de luni înainte de a ajunge la primul tău reper de 1.000 de dolari SUA. Felicitări! Sunt sigur că vei fi mulțumit de o recompensă CÂND s-ar întâmpla. Și indiferent dacă ceilalți membri ar putea avea nevoie doar de cinci luni, o lună sau o săptămână pentru a ajunge la 1.000 $ – nu contează. Ei o vor primi atunci când aceștia ajung la piatra de hotar și o veți primi, când veți ajunge la această piatră de hotar. Aceasta este competiția dvs. personală, doar pentru dvs. Nimeni nu vă poate fura premiul sau recompensa! Când ajungi la o piatră de hotar, recompensa este a ta.

Următoarea etapă este suma de 10.000 USD în comisioane. Acest lucru nu depășește suma de 1.000 USD. Aceasta este cu suma de 1.000 USD inclusă. Deci, când ajungeți la 1.000 USD, veți primi voucherul dvs. de cumpărături de 100 USD. Dacă primiți încă 9.000 de dolari SUA (în comisioane), care adaugă până la 10.000 USD – TADA! Asta este următoarea etapă! Și vă vom cumpăra, ca recompensă, un telefon inteligent de 1.000 de dolari SUA – și acesta este cu siguranță un telefon frumos și inteligent.

Când ajungi la următoarea etapă, 25.000 USD în comisioane primite, vă vom cumpăra un laptop de 2.500 de dolari sau un PC ca un „mulțumesc”. Nu trebuie să aplicați pentru acesta. Vom contacta cu tine, spunându-vă, „TADA! Felicitări! Te-ai calificat! „

Ajunși la următoarea etapă, 50.000 de dolari, veți primi un ceas frumos; evaluat la 5.000 USD. Încă o dată, NU este un alt US $ 50.000, nu. Ajungeți la 1.000 dolari SUA de la început – primul (recompensa); 9000 USD mai mult este recompensa de 10.000 USD; 15.000 USD mai mult face recompensa de 25.000 USD; acest sumă de 25.000 de dolari este mai mare cu 50.000 de dolari pentru următoarea răsplată; deci, se adaugă de la început!

Deci, când ajungi la reperul de 100.000 de dolari SUA – ar putea fi un an; ar putea fi în cinci ani; ar putea fi în 10 ani; Nu știu; depinde de tine – vom merge la cumparaturi cu tine, oriunde vrei; poate la Paris sau Londra sau New York sau Dubai sau oriunde – pentru 10.000 $!

Cu următoarea etapă, care este de 250.000 USD în comisioanele primite, vă vom trimite oriunde doriți pentru vacanța de vis, în valoare de până la 25.000 USD!

Când veți ajunge la comisioane de 500.000 USD, veți primi ceva foarte special – și va fi o monedă de aur Unicorn; în special pentru noi; în special pentru Unicorn și SafeZone. Acesta este ceva pe care nu îl puteți cumpăra nicăieri, iar valoarea este de 50.000 USD – valoarea monedei. Desigur, ai putea să o vinzi dacă vrei; dar sunt destul de sigur că oricine ajunge la această piatră de hotar, vor păstra această monedă foarte specială.

Când ajungeți la comisioane de 1.000.000 USD (Wow!), Oricare ar fi mașina dvs. de vis, atâta timp cât 100.000 de dolari SUA sunt suficiente pentru a o cumpăra, vom plăti pentru aceasta. Este al tau; recompensa – gratuit!

Și acum, avem încă 3 repere; și, băieți, aceasta este după ce v-am dat un voucher de cumpărături, un telefon inteligent, un laptop, un ceas; vă oferim experiența dvs. de cumpărături pentru 10.000 USD, vacanța de vis, o monedă de aur și o mașină. Suntem convinși că de acum vă putem da niște bani și știți ce să faceți. Deci, când veți ajunge la 2,5 milioane USD (în comisioane), veți primi o recompensă unică, în valoare de 250 000 USD.

Când ajungeți la 5.000.000 USD (în comisioane), veți primi 500.000 USD.

Băieți, amintiți-vă, vorbim că volumul (total) se însumează de la început; astfel încât să nu începeți la zero, de exemplu, după ce ați primit 250.000 USD, nu. Este literalmente pentru primele 2,5 milioane (comisioane) primiți 250.000 USD; iar pentru următorii 2.5 milioane USD, care se ridică la 5 milioane USD, veți primi 500.000 USD.

Și, piatra de hotar FINAL ați ajuns la 10.000.000 USD (în comisioane), și încă o dată – hei! Dacă aveți nevoie de 5 ani, 10 ani, 15 ani, 20 de ani pentru a ajunge acolo – nici o problemă! Este acolo pentru tine. Acesta este Piscul personal de succes. Odată ce ați ajuns la ea, vă vom plăti 1.000.000 USD!

Este gratis să se alăture. Nu este nimic de cumpărat. Nu e nimic de vândut. Nu e nici o treabă de făcut; doar vrem să vă oferim OPȚIUNILE noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *