UAC HOLDING SRL

În vederea fuziuni, am construit prima Crypto GmbH din Germania.

UAC Holding GmbH(SRL) este prima societate cu răspundere limitată din Uniunea Europeană, al cărei capital nominal a fost plătit 100% cu o cripto monedă(YEM). Într-o procedură care a durat câteva luni, o companie germană de audit a pregătit o evaluare a valorii, care a fost complet recunoscută de către instanța de înregistrare responsabilă. Pe lângă capitalul nominal de 50.000 de euro, în UAC Holding GmbH a fost plătită un total de 120 de milioane de euro în capitalul Rainbow Currency (YEM).

Acest capital servește ca bază pentru investiții în toate domeniile de afaceri care ne ajută să realizăm viziunea noastră despre un viitor mai bun. Atenția noastră nu este pe profit, ci pe oameni și pe planeta pe care trăim.

Cu toate acestea, lucrăm orientat spre profit, deoarece banii sunt indispensabili atunci când vine vorba de realizarea constantă a obiectivelor noastre. Următoarea etapă a noastră este fuziunea cu o societate pe acțiuni active listată pe CDAX-ul din Frankfurt.

Viziunea noastra

Imaginează-ți o lume în care toată lumea are acces la apă potabilă curată, la alimente sănătoase și la un sistem de sănătate eficient. O lume în care mașinile, imobiliarele, instrumentele și multe altele pot fi împărtășite cu ușurință datorită tehnologiei blockchain. O lume în care tranzacțiile financiare sunt executate în siguranță și în câteva secunde. O lume în care fiecare își plătește partea corectă a impozitelor. O lume în care sportivii și artiștii sunt promovați. O lume în care oamenii cu gândire similară pot derula proiecte împreună, chiar dacă sunt separați fizic unul de celălalt. O lume în care fiecare clădire și fiecare vehicul se livrează cu energie electrică. O lume în care chiriile sunt accesibile și proprietatea este susținută. O lume în care toată lumea este respectuoasă – Bine ați venit în viitor!

Acestea sunt viitoarele dvs. cripto monede. Spor la cumpărături!

ACTIVITĂȚILE NOASTRE

Proprietate imobiliara

Portofoliul nostru imobiliar în continuă creștere include proprietăți comerciale, rezidențiale și de vacanță în Europa, Africa și America. Suntem una dintre primele companii din lume care a achiziționat imobiliare în întregime sau parțial prin plata în monedă digitală (YEM).

Datorită utilizării contractelor inteligente bazate pe blockchain, permitem oamenilor din întreaga lume să participe la succesul proprietăților noastre, chiar și cu cele mai mici sume.

În plus, acceptăm plăți de închiriere în YEM (monedă curcubeu) pentru închirierea inventarului nostru imobiliar. Aceasta contribuie nu numai la prețuri stabile de închiriere, dar și la scutirea financiară a chiriașilor noștri.

Blockchain

Experții se așteaptă ca tehnologia blockchain să schimbe multe industrii. Am început deja să dezvoltăm soluții pentru imobiliare, energie, mobilitate, turism și comerț.

Lanțurile de asigurări, transport și distribuție, asistența medicală și contractele de tot felul pot fi gestionate digital mult mai eficient.

Tehnologia Blockchain ne va influența viața, va reduce costurile și va economisi timp. De exemplu, închirierea unei mașini de închiriat sau a unei proprietăți de vacanță poate fi complet automatizată în câteva secunde. Jetoanele digitale pot înlocui vouchere și creanțe sigure.

Sănătate

Sistemul nostru de asistență medicală este acum concentrat pe boli. Spitale, medici, medicamente, terapii …

Industria farmaceutică realizează miliarde de dolari din profiturile obținute din medicamente care se presupune că ne vindecă, dar suntem convinși că este mult mai bine să nu ne îmbolnăvim în primul rând.

O nutriție echilibrată, sănătoasă, o bună parte din exercițiu și o atitudine pozitivă față de tine și de corpul tău sunt cheile pentru susținerea și menținerea sănătății noastre.

Suntem implicați în mai multe companii care, cu ajutorul experților internaționali, dezvoltă produse sănătoase și eficiente pentru oameni, animale și natură.

Și pentru că apa este baza corpului nostru, promovăm tehnologii care fac ca apa noastră zilnică să fie cu adevărat sănătoasă.

Sport

Sportul mișcă mase și există mase de sportivi. Doar foarte puțini ajung în vârful sportului lor, devin campioni sau își reprezintă țara la olimpiade sau campionate.

Am făcut din sarcina noastră să însoțim sportivi și echipe tinere talente pe drumul lor și să îi susținem cu strategii inovatoare pentru a-și atinge obiectivele.

De la talentul de box în vigoare și până la cuplurile de dans de gheață la echipele de fotbal – ne alegem partenerii în funcție de potențialul lor, nu în funcție de succesul economic anterior.

FinTech

Financial Technology sau Fintech este o nouă industrie financiară care folosește tehnologia pentru a îmbunătăți activitățile financiare.

Crowdfunding, investiții în aglomerație, tranzacții, finanțare, acoperire, investiții și alte servicii financiare sunt doar câteva dintre domeniile în care noile tehnologii digitale aduc mai multă viteză, costuri mai mici și o mai mare securitate.

Odată cu achiziționarea unei platforme germane de investiții, am subliniat pretenția de a fi un pionier în dezvoltarea de noi aplicații.

De asemenea, dezvoltăm un sistem de plată mobil care nu necesită un smartphone sau alte dispozitive din partea utilizatorului.

Turism

Sărbătorile sunt perioada cea mai bună a anului și facem planificarea și rezervarea vacanțelor mai ușoară și mai sigură prin utilizarea tehnologiilor inovatoare.

Fermierii pot rezerva deja case de vacanță cu moneda digitală YEM, iar un club de vacanță cu oferte exclusive este în pregătire.

Industria turistică va experimenta, de asemenea, o schimbare în următorii câțiva ani și este scopul nostru să stabilim noi standarde și aici.

Energie

Piața energiei suferă o schimbare radicală și devine din ce în ce mai evident că este posibil să alimentăm gospodăriile, fabricile și vehiculele cu energie regenerabilă.

Investim în tehnologii care includ nu numai generarea de energie electrică, ci și stocarea, livrarea și facturarea.

Scopul este reducerea semnificativă a costurilor, asigurarea acoperirii la nivel național chiar și în cazurile de catastrofe și asigurarea independenței față de companiile electrice.

Divertisment

Există mulți cântăreți talentați, actori, muzicieni, artiști și comedianți. Cu filiala noastră de divertisment, am dori să promovăm aceste talente și să le oferim o etapă.

În același timp, ne-am angajat să oferim sisteme de remunerare echitabile și să folosim strategii inovatoare de marketing digital pentru a face artiștii noștri cunoscuți la nivel mondial.

Suntem mândri de faptul că am fost deja alături de artiști renumiți din Europa și SUA, inclusiv de câțiva câștigători ai show-urilor internaționale de casting.

Comerţ

Cumpărăturile se schimbă din ce în ce mai mult pe internet, prin care aceasta se referă, desigur, doar la selecție și la procesul de comandă. Bunurile comandate sunt livrate sau colectate de peste un milion de ori.

Pe de o parte, această dezvoltare creează canale de distribuție complet noi, pe de altă parte, noi strategii de marketing sunt necesare pentru câștigarea clienților, reținerea clienților și creșterea vânzărilor și a profiturilor.

Proiectele noastre dezvoltă programe moderne de fidelizare a clienților care depășesc cu mult colectarea și retragerea de numerar.

Tehnologie

Volumul deșeurilor este în creștere la nivel mondial, sticlele de apă din plastic reprezentând o parte nesemnificativă.

Investim în dezvoltarea de tehnologii care încep de la ambele capete: pe de o parte furnizarea la nivel mondial de apă potabilă curată și sănătoasă, pe de altă parte, reciclarea ecologică a deșeurilor de plastic.

Scopul este de a reduce cantitatea de deșeuri și, în același timp, de a promova reciclarea orientată.

Deci, în vederea fuziuni cu TC Unterhaltungselektronik AG, am construit  UAC Holding GmbH în Germania. TCU AG este specializată în produse unice și brevetate TV / bandă largă și tehnologie peer to peer (de la persoană la persoană). Această compania este un dezvoltator de excepție pentru iTV, IPTV, Android TV și P2P-TV. Oferă aplicații TV de ultimă oră bazate pe p2p. Sunt listați la piață obișnuită a Bursei de Valori din Frankfurt (FSE).

Iată anunțul fuziunii:

TCU AG Scrisoare de intenție de a fuziona UAC Holding GmbH cu TC Unterhaltungselektronik AG

Publicarea informațiilor interioare în conformitate cu articolul 17 MAR Koblenz (pta039 / 05.08.2019 / 22: 55) – Consiliul de administrație al TC Unterhaltungselektronik AG și conducerea UAC Holding GmbH au la 5.08.2019 o scrisoare de intenție pentru fuziunea propusă al UAC Holding GmbH la compania listată TC Unterhaltungselektronik AG cu data fuziunii 01.07 .2019. Fuziunea urmează să fie evaluată și, dacă este necesar, pregătită în consecință în următoarele două luni pentru a fi supusă spre rezoluție la Adunarea generală anuală a TC Unterhaltungselektronik AG, precum și la o reuniune a acționarilor UAC Holding GmbH. Acționarii UAC Holding GmbH urmează să primească acțiuni recent emise la TC Unterhaltungselektronik AG pentru activele contribuite ca parte a unei majorari de capital. Consiliul de administrație al TC Unterhaltungselektronik AG și conducerea UAC Holding GmbH văd avantajele fuziunii, în special în consolidarea poziției sale pe piață, în creșterea lichidității și, în general, a efectelor sinergice. TC Unterhaltungselektronik AG este specializată în tehnologii peer-to-peer. UAC Holding GmbH (HRB 20401 KI) investește în imobiliare și tehnologii inovatoare, cu accent pe FinTech, Blockchain și Energy. www.uacholding.de (The End) Expeditor: TCU AG Adresa: Im Kimmelberg 2-4, 56072 Koblenz Țară: Germania Persoana de contact: Petra Bauersachs Telefon: +49 172 6584139 E-mail: bauersachs@telecontrol.de Website: www. telecontrol.de ISIN (e): DE0007454209 (Acțiune) Burse: piața reglementată din Frankfurt; Piață liberă din Stuttgart

TCU AG: Absichtserklärung zur Verschmelzung der UAC Holding GmbH auf die TC Unterhaltungselektronik AG | wallstreet-online.de – Vollständiger Artikel unter: https://www.wallstreet-online.de/nachricht/11654472-tcu-ag-absichtserklaerung-verschmelzung-uac-holding-tc-unterhaltungselektronik-ag

Deci, în final( martie 2020) vom avea o companie listată public, cu o valoare nominală de peste 120 de milioane de euro, în care vom aduce, rând pe rând, toate proiectele noastre, din UAC respectiv din REȚEAUA  UNCORN. După acest proces, valoarea nominală a companiei poate depăși un miliard de euro. După finalizarea fuziunii, noua denumire a companiei, poate fi UNICORN HOLDING.

Așadar, la începutul lunii martie, este posibil să fim oficial listați public. Eu, nu exclud unele întârzieri. Deci acum avem tot ce este nevoie, pentru a ne împinge proiectele și pentru a impulsiona valoarea YEM. Scopul nostru este acela de a nu avea niciodată nevoie să vindem, nici măcar un singur YEM, deoarece vom putea ajunge la punctul în care putem achiziționa tot ceea ce vrem, numai cu YEM. Tot ceea ce ne străduim, este să avem o economie legală cu YEM .