TWNKLCHAIN

TWNKLCHAIN este mai mult decât un lanț de blocuri: este cel mai bun din tehnologia blockchain, combinată cu toate avantajele SafeZone. Imaginați-vă tranzacțiile rapide, sigure, transparente, cu taxe reduse, cu confidențialitate maximă. În plus, TWNKLCHAIN este creat pentru o gamă largă de contracte inteligente. De la facturile de utilități la imobiliare, TWNKLCHAIN este cea mai bună alegere pentru toate nevoile dvs. de blocuri.

Rainbow Currency (YEM) sunt banii obișnuiți. O monedă virtuală concepută pentru a fi exact acea monedă virtuală, care funcționează ca monedă alternativă aprobată pentru banii fiat.

Prin aplicațiile de bun simț, practică și inovatoare ale securității, confidențialității, confortului, ușurinței în utilizare, rapidității, costurilor scăzute și standardelor de înaltă calitate conforme legal, Rainbow Currency se numără printre cele mai bune monede virtuale ale lumii.

Pentru mai multe, vedeți și AICI.

Aceasta poate fi folosit pentru a achiziționa toate tipurile de produse și servicii, inclusiv servicii de marketing și de afaceri, energie solară, imobiliare și multe altele.

TwnklEstate este o companie de servicii imobiliare, care face parte din Rețeaua Unicorn; deci este deținută de holdingul nostru american, United American Capital Corporation.

Twnklestate este o întreprindere comună revoluționară care aduce bunuri imobiliare împreună cu tehnologia blocurilor pentru a crea o combinație perfectă de transparență, confidențialitate, securitate și conformare juridică, cu caracteristici și funcții prietenoase din punct de vedere al industriei cumpărătorilor, vânzătorilor, chiriașilor, dezvoltatorilor, comercianților cu amănuntul, și chiar tu singur, o poți aprecia.

 Imobilele sunt închiriate sau achiziționate folosind moneda virtuală TwnklEstate Monede (TEC).

Cu strategia noastră Twnklestate, vom face foarte ușor pentru dvs. de a cumpăra imobiliare, fără complicații. Dacă spui: „Hei, am 100% drepturi de proprietate fracționară pentru proprietate și îmi este permis să fiu proprietarul legal în registrul public”, poți solicita transferarea bunului imobiliar pe numele dvs. Deci, atunci sunteți în afara blocului, este al dvs. în registrul public real. Dar asta înseamnă că trebuie să plătiți impozitele, trebuie să plătiți onorariile, trebuie să plătiți totul, indiferent de transferul respectiv.

Dacă imobilul va fi închiriat, voi primi anual partea mea de profit, iar atunci când va fi revândut, voi primi partea mea în dolari proporțional cu FOR-ul pe care îl dețin. Ei bine, dacă cineva deține 100% FOR, atunci 100% din profit se plătește acelui membru.

Solario este Revoluția energiei solare. Tehnologia lor solară patentată și independentă testată și dovedită este de 3,8 ori mai eficientă decât panourile fotovoltaice tradiționale. Fiecare Solario Token (SOLR) este un voucher pentru 100kwh de energie solară curată, care urmează să fie livrat după 1 ianuarie 2022. Din 2022 SOLR va fi folosit ca monedă globală pentru plata facturilor la energie electrică.

Cashback Marketing (CBM) dă cu adevărat bani înapoi în marketing, de până la 50% din bugetul de marketing încă nefolosit. CBM oferă o nemaipomenită garanție de returnare a bugetului pentru campaniile de marketing, fără niciun risc de marketing.

Există două tipuri de jetoane de unități de marketing, CBMD sunt unități bazate pe dolari SUA, cu o valoare de bază de 30 USD în bugetul de marketing, iar CBMT se bazează pe YEM cu o valoare de bază de 3000 YEM în bugetul de marketing.

Twnkl moneda de mobilitate (TMC)

Monedă Twnkl de mobilitate (TMC) aduce mașini și transport în lanțul de blocuri. Împărțirea de mașini, transportul public și chiar oferte speciale pentru autoturisme și gospodării private – toate procesele legate de mobilitate devin mai rapide, mai ieftine și mai sigure.

Twnkl Vacanță (TVC)

Bine ați venit în Clubul Internațional de Vacanță (IVC), unde visele de vacanță se realizează alimentate de prima monedă digitală de pe TWNKLACHIN, dedicată industriei vacantelor. Membrii IVC, precum și deținătorii de monedă Twnkl Vacation (TVC) au acces exclusiv la cele mai bune oferte internaționale de vacanță.

TWNKLSHOP este locul în care visele cumpărătorului devin realitate. Puneți produsul dorit pe lista de produse dorite, invitați-i pe alții să voteze pentru produsul dvs., să închideți un contract inteligent la prețuri imbatabile, să primiți produsul dvs. în 8 până la 16 luni.

Puteți economisi până la 95% în comparație cu prețul net al unui produs de peste 500 USD. Dar trebuie să fii rapid, pentru că fiecare ofertă este strict limitată.

CRYPTORANK este pagina oficială de evaluare pentru toate monedele și jetoanele de pe TWNKLCHAIN. Puteți verifica cu ușurință valoarea curentă a acestor și a altor cripto monede.


CryptoCoin.House este schimbul oficial și exclusiv pentru toate monedele și jetoanele de pe TWNKLCHAIN. Comercializați cripto monedele în intimitate pe un schimb securizat și înregistrat.

Dovada muncii (Proof of Work)

Veți fi recompensat prin configurarea propriului dvs. nod care validează tranzacțiile pe TwnklChain, creând noi blocuri așa cum apar în rețea. Cerințele minime trebuie să fie îndeplinite. Conectați-vă pentru detalii.

Dovada mizei (Proof of Stake)

Veți fi recompensat prin plasarea unei sume minime de YEM în funcție de propriile supernoduri care au trecut deja prin Procesul de lucru pentru a valida tranzacțiile pe TwnklChain. Conectați-vă pentru detalii.

Dovada activității (Proof of Activity)

Veți fi recompensat pur și simplu prin faptul că ești activ în cadrul rețelei de site-uri Web, numită SafeZone. Participați la tragerea la sorți, votați la concursurile de talente online și faceți alte lucruri distractive pentru a primi recompense valoroase, YEM pentru cumpărături.

BENEFICIILE TWNKLCHAIN

100% sigur

TwnklChain are toate caracteristicile de securitate ale tehnologiei moderne a blocurilor. Este imposibil să se manipuleze tranzacțiile și este imposibil să se creeze monede suplimentare, odată ce moneda a fost creată.

100% private

Un dezavantaj mare al blocurilor publice este acela că toată lumea poate vedea fiecare detaliu al fiecărei tranzacții, precum și orice echilibru al fiecărui portofel. Este ca și cum ați posta declarațiile dvs. bancare pe Facebook. Cu TwnklChain, nimeni nu vă poate vedea balanțele și nimeni nu poate prelua date personale din tranzacții.

100% transparent

Cu toate acestea, TwnklChain este pe deplin transparent. Fiecare persoană interesată poate verifica în orice moment oferta totală de monede, precum și registrul tuturor tranzacțiilor. Pentru fiecare tranzacție, se vor afișa: ID-ul tranzacției, hash-ul, marca de timp, suma, valoarea și starea.

100% rapid

Blocurile publice suferă de perioade de tranzacționare foarte lungi, făcând literalmente imposibilitatea plăților instantanee. Cu TwnklChain suntem înființați pentru procesarea a mii de plăți pe secundă, ceea ce duce la peste 100 de milioane de tranzacții pe zi.

100% ieftin

Mai ales în vremuri aglomerate, nu numai timpul de tranzacționare, ci taxele de tranzacționare explodează pe blocurile publice. Cum are sens să plătești o taxă de 50 de dolari pentru plata unei cafea de 5 USD? Cu TwnklChain, există o taxă echitabilă și redusă pentru tranzacții: 0,1% pe tranzacție, cu o taxă minimă de 0,001 TWNKL și o taxă maximă de 1,000 TWNKL. Plata de 5 USD pentru o cafea cu TWNKL este o taxă mică de jumătate (0,5) USD în valoare.

100% Legal

Twnklhain este legal în toate aspectele și este pregătit pentru viitor. De exemplu, guvernele ar putea stabili un impozit pe tranzacții sau alte forme de taxe. În plus, îndeplinim deja toate cerințele pentru a fi o monedă oficială de substituție pentru euro. Fiecare deținător de valută trebuie să treacă printr-un proces de identificare, care este un coșmar pentru toți băieții răi, deoarece le place anonimatul blocurilor publice.

100% convenabil

Efectuarea plăților cu TwnklChain este convenabilă și ușoară. Aplicația PerNumPay are nevoie doar de suma și PerNumul expeditorului și receptorului, toate garantate de codul Dvs. unic de timp. Plățile noastre sunt mai rapide decât orice altă formă de plată cu caracteristici de securitate comparabile.

Un alt dezavantaj uriaș al altor cripto monede este volatilitatea ridicată. Astfel, este greu pentru comercianți să accepte plăți în monede virtuale, deoarece nu știu niciodată ce valoare va fi mâine. Aceasta se datorează unei alte mari provocări pentru majoritatea cripto monedelor: în loc să fie folosită ca formă de plată, scopul principal al acestora este tranzacționarea. Cei mai mulți oameni care dețin valute virtuale le consideră o investiție. Din păcate, tranzacționarea nu creează nicio valoare, iar valoarea interioară a majorității cripto monedelor este zero. Deci, chiar și pentru Bitcoin acest lucru înseamnă că, fără cerere, valoarea trebuie să scadă la zero într-o zi dacă nu se creează o cerere „reală”. Din cauza acestui risc și din cauza manipulărilor, putem vedea o volatilitate ridicată. Cu cât se tranzacționează mai mult o monedă virtuală, cu atât va fi mai volatilă .

Nu a fost niciodată intenția noastră de a face parte din această industrie murdară. Rainbow Currency a fost creat a fi prima monedă virtuală sigură, protejată, transparentă și în același timp privată, care poate fi folosită pentru cheltuielile de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *