20 Martie 2019

TRADUCERE

Unicorn Network Webinar Repere 
20 martie 2019 
Prezentat de: Cate Kozikowski


Acest webinar este proprietatea United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., și nu poate fi înregistrat și distribuit publicului. Orice transcrieri / traduceri furnizate în direct de „Puterea WE” nu sunt oficiale. Vă rugăm să așteptați recapitulările și traducerile oficiale pentru detaliile complete prezentate în timpul oricărui seminar web.

Disclaimer: Sunteți întotdeauna personal responsabil pentru propriile dvs. acțiuni; nimic din conținutul acestui webinar sau al vreunui webinar nu trebuie constituit ca sfat pentru orice motiv. Înainte de a lua orice decizii, cum ar fi cele referitoare la sănătate, finanțe, impozite și afaceri, faceți-vă propriile analize și discutați cu experții dvs. pentru a numi câteva. Deciziile de a cumpăra drepturi de proprietate fractională digitală (FOR) trebuie întotdeauna să se bazeze numai pe informațiile de pe site și niciuna dintre informațiile partajate în nici un webinar nu este obligatorie din punct de vedere juridic față de companie, numai conținutul direct pe site-ul TwnklEstate este obligatoriu din punct de vedere juridic.

Subiecte de discutat:

1. Actualizări pe TwnkCar (folosind TMC)

2. Actualizări privind TwnklEstate (folosind TEC)

3. Actualizări la TwnklShop (folosind TSHC)

4. Un nou serviciu numit SafeTransfer

5. Actualizări generale (social media, proiect bazat pe membri, invitarea noilor membri)

Cate, CEO al Unicorn Network, salută și mulțumește tuturor pentru participarea la webinar. Dan nu este în măsură să se alăture astăzi webinarului din cauza numeroaselor sale întâlniri, dar el îi trimite salutul tuturor și speră că toată lumea se descurcă bine.

Astăzi, Cate va vorbi despre cele mai noi actualizări, lustruire și ajustări pe unele dintre paginile noastre, luând, desigur, în vedere influența fiecăruia.

Primul subiect este despre TwnklCar:

 • Este în curs de elaborare chiar acum.
 • Vom avea mai multe actualizări despre acest lucru luni, 25 martie 2019.
 • Contractele inteligente pe care le aveți cu TwnklCar sunt puțin diferite de cele pe care le aveți cu TwnklEstate și cu TwnklShop. Deci, aceasta este ca o a treia versiune a modelului nostru de afaceri pe care îl folosim cu aceste site-uri.
 • Deci, veți putea decide ce fel de mașină doriți de la reprezentanțele participante. Practic ai merge la acel site de distribuție, poți alege ce fel de mașină nouă vrei cu orice fel de opțiuni doriți și veți vedea prețul pentru alegerea ta specială. Apoi (pe site-ul TwnklCar) veți alege opțiunile de contract inteligente. Asta înseamna ca veți decide ce este valoarea țintă a YEM pentru acel contract inteligent (adică 5 cenți, 10 cenți etc.). De asemenea, puteți alege lungimea termenului pentru respectivul contract inteligent. Trebuie să fie între 12 și 24 de luni. Deci, puteți decide, de exemplu, 14 luni, sau 16 luni, sau orice veți alege. Apoi va exista un calculator bazat pe numerele pe care le-ați pus: valoarea vehiculului, valoarea țintă a YEM și durata contractului inteligent.
 • Amintiți-vă că aceasta este o rezervare, un depozit pe acest vehicul.
 • Odată ce rezervarea este plasată (foarte asemănător cu cea pe care o facem cu TwnklShop, folosind valoarea maximă globală), vom merge și vom negocia pentru dvs., pentru a încerca să obțineți cel mai bun preț pentru acest vehicul. Deci, există posibilitatea ca, dacă prețul să fie negociat mai mic decât cel pe care l-ați calculat, veți primi o rambursare parțială pe TMC deja plasat pentru rezervare.
 • Din nou, mai multe informații vor fi disponibile luni, 25 martie 2019.

Al doilea subiect este despre TwnklEstate:

 • Am adăugat aceste 2 contoare mici pe pagina de destinație TwnklEstate (înainte de a vă conecta).
 • Valoarea REAL ESTATE este valoarea totală a tuturor proprietăților listate în TwnklEstate. Din cele 35 de milioane de dolari, peste 2 milioane de dolari în proprietate au fost deja plătite în YEM. Prin urmare, TwnklEstate a achiziționat deja unele dintre aceste proprietăți listate pe pagină (deci nu numai una dintre proprietățile din anul trecut, dar acum 11 proprietăți diferite au fost achiziționate împreună cu YEM). Și TwnklEstate este în negocieri pentru celelalte proprietăți cu proprietarii lor.
 • Puteți vedea că deja mai mult de 2 milioane de drepturi de proprietar FRACȚIONAL au fost rezervate, ceea ce este fantastic.
 • Următoarea proprietate (data actualizată) care urmează să fie listată este programată sâmbătă în această săptămână (23 martie).

Al treilea subiect sunt actualizările pe care le-am făcut pe TwnklShop:

 • După cum puteți vedea aici pe pagina de destinație, am implementat aceleași două contoare, doar aici arată valoarea totală a tuturor produselor listate și rezervate (9 milioane de dolari), iar apoi avem numărul total de rezervări plasate (mai mult de 3000 rezervări deja plasate).
 • Valoarea medie este de aproximativ 2500 USD pentru fiecare rezervare.
 • O altă actualizare este că vom include și produse în zilele de sâmbătă, ceea ce înseamnă că veți găsi un nou produs listat la TwnklShop 6 zile pe săptămână.
 • Când faceți clic pe „mai multe informații” despre un produs de pe TwnklShop, veți vedea acum un mic timer care arată cât timp pot fi plasate rezervările pentru produsul respectiv și există, de asemenea, un contor care vă arată câte rezerve rămân. Unele produse au voie să fie cumpărate mai mult de unu pe persoană, iar altele sunt limitate la doar unul pe persoană.
 • Produsele listate de luni până vineri vor avea un cronometru de 24 de ore pe ele. Deci, odată ce produsul este listat, toată lumea are 24 de ore pentru a plasa rezervări pentru acel produs (aceste produse sunt mai mult de preț inferior, în valoare de înțelept).
 • Pentru produsele de sâmbătă, acestea vor avea un timer de 48 de ore (acestea vor fi mai multe dintre cele mai scumpe produse high-end). Deci, dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai scump, asigurați-vă că să acorde o atenție pe acele produse de sâmbătă enumerate.
 • Odată ce plasați o rezervare și mergeți la secțiunea „rezervări”, acum veți vedea data pentru Contractul inteligent și aceasta este ultima dată posibilă la care ar putea fi activat contractul.Desigur, dacă condițiile contractului sunt îndeplinite mai devreme decât acesta, Contractul inteligent va fi activat mai repede. Deci, asigurați-vă că vă gândiți la costul impozitelor și al unor astfel de lucruri în timp; trebuie să aveți aceste fonduri disponibile (în moneda fiat) pentru a putea achiziționa oficial produsul când contractul inteligent este activat.
 • Despre stabilirea prețurilor pe TwnklShop, deoarece au existat multe întrebări despre aceasta, înțelegem că toate valorile listate pentru produse sunt valoarea globală maximă . Nu putem configura contracte inteligente pentru fiecare locație din întreaga lume, deoarece prețurile sunt diferite în întreaga lume, în funcție de mulți factori. Așadar, avem cele trei opțiuni cu valori țintă diferite YEM și timpi diferiți pentru contractele inteligente, iar acestea sunt cele pe care le poate alege toată lumea din întreaga lume. Odată ce rezervările sunt plasate, vom vedea unde se află toată lumea, vom contacta producătorii sau vânzătorii oficial și vom negocia cele mai bune prețuri pe care le putem obține pentru toată lumea. Deci, există posibilitatea ca, în cazul în care prețul este negociat mai mic decât rezervarea dvs., veți primi o rambursare parțială pentru TSHC plătit deja pentru rezervarea dvs. Și, bineînțeles, dacă prețul este mai mic, acest lucru vă ajută să plătiți mai puține taxe, ceea ce este grozav!
 • Și o altă actualizare este că, atunci când vă conectați la https://twnkl.shop pe vechimea de plasare, în partea de sus veți vedea unele informații. Cate tocmai ați împărtășit cu dvs. și un link pentru a merge direct la zona TwnklShop Wishlist Listed Products. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru a afla ce produs urmează, puteți merge în acea zonă cu un singur clic de pe pagina de destinație.Notă: dacă după ce dați clic, veți ajunge pe o pagină WAZZUB unde scrie ” Nu aveți permisiunea de a vizualiza aceste forumuri”, înseamnă că nu sunteți deja conectat (ă) la WAZUB. Deci, conectați-vă folosind săgeata din dreapta sus, apoi faceți din nou clic pe TwnklShop .

Următorul subiect este noul nostru proiect SafeTransfer:

 • SafeTransfer este singurul serviciu de încărcare și transfer de fișiere acreditat de SafeZone.
 • Pur și simplu conectați-vă cu SafeZone Pass, încărcați fișierul și selectați PerNums care vor putea descărca fișierul.
 • 100% confidențialitate.
 • Fișierele dvs. nu sunt scanate, urmărite sau analizate, dar trebuie să știți că orice încălcare a drepturilor de autor sau altă activitate ilegală raportată va fi raportată autorităților naționale sau altor autorități.
 • Deci, amintiți-vă că acest serviciu este doar pentru partajarea fișierelor originale sau a altor fișiere pe care aveți permisiunea de a le distribui.
 • Veți observa că pe această pagină există doar un buton LOGIN, ceea ce înseamnă că acesta nu este un serviciu pe care ar trebui să îl promovați altor persoane ca un loc pentru care să se alăture;acesta este pur și simplu un serviciu la care aveți acces cu Pass SafeZone. Prin urmare, acest serviciu este doar un beneficiu pentru membrii noștri, pentru a vă ușura viața; acesta nu este conceput ca un punct de intrare pentru a atrage noi membri, deci nu veți primi un reflink pentru această pagină.
 • După ce vă conectați, veți vedea o pagină de bază ca aceasta. În partea de sus, există o notă de responsabilitate cu litere roșii, iar după aceea veți vedea 2 butoane pentru 2 opțiuni: să încărcați în mod public sau să încărcați privat.
 • Încărcați în mod public înseamnă că puteți încărca direct pe site-uri precum WAZZUB, iar imaginile dvs. vor fi afișate publicului. Încărcările publice sunt restricționate numai la imagini și nu sunt șterse automat. Dimensiunea maximă a fișierului este de 200KB. Limita curentă totală este de 100M B, iar imaginile rămân încărcate până când atingeți această limită. Pentru a încărca în mod public, trebuie să faceți clic pe butonul „Faceți clic aici pentru a încărca în mod public”.
 • Încărcările private trebuie să fie utilizate atunci când doriți să împărtășiți ceva cu un anumit individ sau grup de persoane. Puteți partaja diferite tipuri de fișiere cu până la 3 alte persoane utilizând PerNum-urile lor (de ex. Dacă doriți să partajați o imagine mare cu maxim 3 persoane cu o încărcare). Fișierele private sunt șterse automat după 48 de ore. Dimensiunea maximă a fișierului este de 200 M B. Limita de curent total este de 500 M B.
 • În timp ce efectuați transferurile, nu vor fi afișate anunțuri. Deci, acest lucru nu este ca nici un alt site terță parte în cazul în care vă obligă să faceți clic pe anunțurile primul pentru a putea încărca și partaja fișiere. Acest serviciu este 100% curat, cu maximă confidențialitate și siguranță în cadrul SafeZone, conceput special pentru membrii noștri.
 • Odată ce încărcați fișierele, puteți trece prin meniul mic de tip sandwich (3 linii orizontale) și faceți clic pe „încărcările dvs.” și apoi veți vedea o pagină similară cu aceasta:
 • Aici puteți alege să vizualizați încărcările publice sau private. Dacă alegeți să vedeți încărcările publice, veți vedea o pagină similară cu aceasta:
 • Fiecare imagine are un mic link „info”, deci atunci când faceți clic pe el veți vedea link-ul pentru ao folosi pentru a partaja acea imagine. Deci , care este legătura directă de imagine, și îl puteți folosi pentru a face postarea WAZZUB de exemplu, ne ING eticheta de imagine în BBcode -ul pe care le folosim în WAZZUB.
 • De asemenea, puteți să vă gestionați imaginile, să le ștergeți pe cele pe care le considerați că nu mai sunt importante sau să marcați „importante” pe cele pe care le considerați importante. Vă rugăm să rețineți însă că dacă ștergeți o imagine aici, ea nu va mai putea fi vizionată în acel post în care l-ați distribuit. Deci, dacă vrei să ștergi o imagine, du-te înapoi unde ți-ai trimis-o și șterge-o și de acolo.
 • Dacă alegeți să vedeți încărcările private, veți vedea o pagină similară imaginii de mai sus. După cum puteți vedea, este foarte asemănătoare cu pagina publică, doar aici aveți o casetă „partajați cuP er N um”, unde trebuie să introduceți PerNums (maximum 3 persoane la un moment dat) pe care doriți să le partajați cu , apoi faceți clic pe „adăugați”. De asemenea, aveți aici butonul „info”, faceți clic pe el și trebuie să distribuiți acel link de acolo cu acele PerNum-uri pe care le-ați adăugat în casetă. De asemenea, aceștia trebuie să fie conectați în conturile SafeTransfer pentru a putea descărca acel fișier din acel link.
 • SafeTransfer se deschide vineri, 22 martie, deci ține ochii deschisi pentru anunțurile postate în WAZZUB (în secțiunea NEWS) https://world.wazzub.com .

(Din acest recapitulare, SafeTransfer este deschis acum, vizitați site-ul direct la adresa https://safetransfer.xyz/ .)

Actualizări generale:

Acum că avem o serie de lucruri înapoi relansate în SafeZone și înființate în cadrul rețelei noastre, începem să ne îndepărtăm de paginile externe de social media și de serviciile externe cum ar fi Skype și altele. Deci, pas cu pas veți vedea că lucrurile sunt închise sau anunțurile membrilor nu au fost postate în aceste zone și acest lucru se datorează faptului că principalul loc pentru a obține toate anunțurile dvs. ca membru este Wazz U b. Fiți atenți la zona NEWS , pentru că am pus toate anunțurile acolo. Cele mai noi anunțuri vor fi mereu sus în acele secțiuni (adică Sticky) . Deci, este o modalitate rapidă de a rămâne informat.

Pentru a naviga cu ușurință în Wazz U b și în toate sub-zonele , faceți clic pe sigla WAZZUB din colțul din stânga sus și veți vedea tabloul principal cu legăturile principale către diferite limbi, chat, ThinkTank etc. acest lucru în minte pentru o navigare ușoară.

Dacă doriți să știți ce se întâmplă cu TwnklShop, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la lista de preferințe TwnklShop de la Wazz U b și apoi să accesați secțiunea ” Produse listate”. În fiecare zi când listați un produs, adăugăm produsul care este listat, următorul produs care vine și un Felicitări pentru persoana care a câștigat un produs gratuit în acea zi.

Asa cum a mentionat Cate, pe conturile de social media si pe Skype nu vom posta anunturi pentru produse noi listate sau alte lucruri care se intampla in comunitate. Deci, pur și simplu du-te la Wazz U b, faceți clic pe forumurile din zona de știri și a vedea ce este nou în fiecare zi. Doar știți că, în general,postăm actualizări între orele 12:00 și 14:00 ora Pacificului (deși actualizările pot fi postate oricând, de asemenea) .

Și amintiți-vă despre invitarea noilor membri (dacă nu vreți altcineva), așa este împărțit succesul cu voi. Cum facem asta? Noi folosim invitația de marketing. Veți găsi link-urile de invitație / referire pe site-ul Web Share We Succes https://wesharesuccess.com (și paginile individuale) . Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vorbiți personal cu oamenii, deoarece atunci puteți să explicați mai bine, să răspundeți la întrebările lor și să-i îndrumați către locul unde vor să meargă. B y invitând oameniipersonal, ajută – le pentru a începe și le oferă un model de model bun, astfel încât să poată face același lucru cu cei pe care îi invită. Și bineînțeles, după cum știți, multe dintre proiectele noastre au comisioane afiliate, astfel încât, în funcție de activitatea lor, ești răsplătit.

Vă rog să înțelegeți că întreg proiectul este un proiect bazat pe membri. Noi, membrii, fiind parte a Puterii „Noi“ într -un mod pozitiv și respectuos, e Haring influența noastră, ceea ce face dorințele noastre cunoscute de a avea un loc mai bun pentru a interacționa, de a împărtăși, pentru a facecumpărături , etc, cu un membru-driven companie care are grija cu adevărat, în cazul în care datele noastre sunt protejate și nu suntem spioni și urmăriți în scopuri publicitare. Aceasta este zona noastră și este foarte special! Fiți mândri că sunteți parte, împărțiți-o cu mai mulți oameni și implicați-vă.Împreună suntem Puterea „Noi” și o echipă (Împreună toată lumea atinge mai mult).

Există mult mai multe lucruri care se întâmplă și vom avea mai multe știri împărtășite în următoarele câteva săptămâni, deci acordați atenție cu siguranță și rămâneți la curent.

Cate mulțumiri pentru toată lumea pentru a participa la acest webinar astăzi, și dorește toată lumea o ll cel mai bun , cu un fericit „ WAAAZZZUUUBBB!“

Cu succesul în minte,

Cate Kozikowski și

Echipa de asistență WAZZUB

***

Notă specială: Expoziția de premii cele mai cunoscute programată pentru 23 martie 2019 a fost amânată din cauza a 2 membri ai echipei care se confruntă cu provocări grave de sănătate. Data tentativă nouă este 11 mai 2019, vom ține pe toți cei prezenți când timpul se apropie de confirmare. Vă rugăm să păstrați echipa în gândurile și rugăciunile dvs. pentru o recuperare rapidă. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegerea și sprijinul acordat.

***

Informații suplimentare de la Asistență:

Nevoie de ajutor? Utilizați hexagonul SUPPORT la îndemână în SafeZone.

Pentru toate informatiile Webinar Network Unicorn:

Conectați-vă pentru a citi recapitulări și înregistrați-vă pentru seminarii web aici:https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

Pentru toate valutele Rainbow Webinar info:

Citiți recapitulări și înregistrați-vă pentru seminarii web aici:

https://www.rainbowcurrency.com (butonul WEBINAR RECAPS din meniu)

Amintiți-vă să verificați emisiunea SafeZone Radio și la un nou moment!

Aerisirea se desfășoară în fiecare joi între orele 11: 00-12: 00 ora Pacificului din SUA. Ascultați live și verificați înregistrările anterioare la: https://www.safe.zone (hexagon RADIO SHOWS)

***

Vă rugăm să rețineți că în vigoare 20 martie 2019 Unicorn Network își actualizează politica social media.Actualizările pentru membri vor fi postate pe WazzUb.com în zona NEWS, vă rugăm să verificați acolo actualizările membrilor. Paginile și grupurile externe de social media vor fi închise pas cu pas. Vom posta noi actualizări ca fiind disponibile. Mulțumesc.

Unicorn Network Third Party Disclaimer Social Media;

Rețeaua Unicorn utilizează site-uri și aplicații de marketing pentru terțe părți și le cere adesea membrilor să interacționeze în mod voluntar cu aceste servicii pentru a spori impactul înregistrărilor noastre. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care se specifică în mod expres, rețeaua Unicorn nu garantează siguranța sau securitatea acestor servicii și membrul este informat că utilizează aceste servicii cu înțelegerea faptului că orice probleme care ar putea apărea din cauza utilizării lor nu sunt responsabilitatea Unicorn Reţea.

***

** Memento pentru toți membrii: ** Avem o politică strictă împotriva spamului. Vă rugăm să fiți profesioniști când trimiteți link-uri pentru oricare dintre ofertele noastre. Sa observat că unii membri au postat link-urile lor pe alte persoane și pe paginile Facebook ale grupului. ** Aceasta este spamming !!!** Nu ar trebui să publicați link-urile dvs. pe paginile altor persoane sau în grupuri, cu excepția cazului în care este o pagină sau grup special amenajat pentru a împărtăși oportunități de afaceri. Nu trebuie să postați link-urile dvs. pe cronologie a oricărei alte persoane din orice site social, cu excepția cazului în care v-au permis să faceți acest lucru. Vă rugăm să fiți respectuoși și profesioniști. Mulțumesc.

***

Regulile de invitare a membrilor

*** Dragi deputați,

Cursul nostru valutar reprezintă o oportunitate foarte interesantă pentru toți membrii și pentru viitorul comerțului și al tranzacțiilor financiare.

Știm că toată lumea este foarte entuziasmată și foarte dornică și inovatoare în promovarea curbei noastre valutare și această apariție o dată în viață.

Ca întotdeauna, dorim să fim atenți la reputația companiei și, bineînțeles, la promovarea dvs. Câteva lucruri de care să fiți atenți:

A. Ori de câte ori traduce orice informație, numele de marcă trebuie să fie în limba engleză. Curcubeu valută, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone, etc, trebuie să fie în limba engleză.

B. Furnizați întotdeauna informații exacte utilizând paginile companiei drept îndrumare pentru informații. Nu vă înșelați făcând declarații sălbatice sau schimbând sensul oricărui lucru. Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă ceva, vă rugăm să clarificați.

C. Asigurați-vă că respectați reglementările anti-spam locale și internaționale referitoare la e-mailuri.Dacă utilizați e-mailuri, trebuie să fiți sigur că cei cărora le trimiteți e-mailuri sunt înscriși pentru a primi e-mailuri. Dacă trimiteți prin e-mail prietenii / familia, asigurați-vă că le respectați dorințele dacă vă cer să nu le trimiteți oferte.

D. Nu folosiți niciodată Mailaxia noastră pentru orice corespondență de marketing. Se intenționează să fie utilizat numai pentru uz personal. Conturile pot fi închise dacă ne-am lăsat pe lista neagră datorită faptului că membrii folosesc Mailaxy pentru comercializare și au fost marcați ca spam.

E. În Social Media, cum ar fi Facebook, Twitter etc., urmați întotdeauna termenii lor de utilizare.

* Nu afișați niciodată link-urile sau promoțiile pe pagina de profil a altui membru. Dacă postați pe propriul dvs. profil, cei care vă urmează vă vor vedea dacă vă urmează postările.

* Nu răspundeți niciodată la postarea sau comentariul altcuiva cu link-uri sau promoții.

* Dacă aparțineți grupurilor care vă permit să postați marketing și există multe, asigurați-vă că respectați regulile și că nu le inundați cu posturi constante. Urmăriți pentru a vedea ce fac alții ca grup.Dacă există mai multe sute sau mii de persoane active în grupul respectiv și există o singură persoană care postă același lucru la fiecare 5 minute sau la fiecare oră, nu face același lucru doar pentru că o persoană o face. Faceți ceea ce este obișnuit pentru acel grup.

F. Nu etichetați în mod constant persoane aleatoare în postările dvs. Această funcție are rolul de a marca o persoană care se află într-o imagine sau de a marca pe cineva care trebuie să acorde atenție acestei postări, deoarece este relevant pentru ei.

G. Nu adăugați persoane în grupuri fără permisiunea lor. Acest lucru mi se întâmplă mereu și este foarte enervant. Puteți trimite invitații și care oferă persoanei posibilitatea de a se alătura, ignora sau pur și simplu șterge solicitarea dvs.

H. Mulți membri au publicat materiale de marketing care pot fi utilizate și partajate, grafică și videoclipuri care pot fi partajate și idei privind practici de marketing mai bune. Fiți întotdeauna atenți să personalizați lucrurile pe care le utilizați și asigurați-vă că păstrați informațiile exacte. Dacă vedeți ceva care vă place că nu a fost dat să împărtășească sau de a folosi, contactați întotdeauna proprietarul de material și cere permisiunea lor înainte de a face nimic cu ea.

I. Dacă creați propriile pagini, grupuri, bloguri etc., asigurați-vă că respectați termenii de utilizare ai gazdei. Asigurați-vă că respectați Regulile de afiliere pentru activitățile sociale și Internet. Puteți să le vizualizați aici:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Sfârșit***

***

Deoarece site-urile noastre sunt găzduite pe web din întreaga lume, accesul poate fi disponibil în alte țări. Suntem bucuroși să transformăm conținutul, software-ul, produsele și / sau serviciile la dispoziția persoanelor din orice țară în care acest lucru este legal. Și, deși nu suntem în prezent conștienți de nicio țară care interzice informațiile de acest tip și nici de informațiile pe care le furnizăm, nu avem nicio declarație că materialele de pe site-urile web sunt adecvate sau legale pentru a fi utilizate în orice locație din afara Statelor Unite. Legile privind utilizarea conținutului, a software-ului, a produselor și / sau a serviciilor pe Internet pot varia în diferite țări. Dacă aveți acces la site-urile noastre dintr-o locație din afara Statelor Unite ale Americii, numai dvs. și dumneavoastră sunteți responsabili de respectarea tuturor legilor aplicabile din jurisdicția dvs.

***

Rezultatul renunțării la câștiguri: S-au făcut toate eforturile pentru a reprezenta cu precizie proiectul nostru. Toate exemplele de rezultate nu trebuie interpretate ca o promisiune sau garanție a câștigurilor.Nivelul dvs. de succes în obținerea rezultatelor revendicate pe site-ul nostru depinde de timpul acordat proiectului, de cunoștințele dvs. și de diferitele abilități de marketing. Deoarece acești factori diferă în funcție de persoane, nu putem garanta nici un succes sau un rezultat specific. Nici nu suntem responsabili pentru niciuna dintre acțiunile dvs. Materialele găsite pe site-ul nostru pot conține informații care includ sau se bazează pe declarații anticipative. Declarațiile anticipative oferă așteptările sau previziunile privind evenimentele viitoare. Puteți identifica aceste afirmații prin faptul că nu se referă strict la fapte istorice sau actuale. Ei folosesc cuvinte precum „anticipa”, „estimează”, „așteaptă,

Copyright © 2011-2019 United American Capital Corporation , Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. 
Toate drepturile rezervate.