RAINBOW CURRENCYRainbow Currency (YEM) este singura formă de plată acceptată în SAFEZONE.

RAINBOW CURRENCY (În traducere MONEDA CURCUBEU, Symbol de tranzacționare YEM) a fost creat la sfârșitul anului 2017 de mai mult de 3.700 de utilizatori de Internet din 157 de țări diferite. Prima dată lansată pe blocul public Ethereum, Rainbow Currency s-a mutat în august 2018 într-un lanț de blocuri privat numit TwnklChain.
A fost creată ca o monedă pură, fără legătură cu o anumită afacere, în timp ce ea este reprezentată de Fundația Rainbow Currency, o organizație non-profit globală cu membri ai consiliilor din întreaga lume. Scopul principal al Fundației Rainbow Currency este de a aduce valoare și stabilitate în lumea criptă prin stabilirea și dezvoltarea unei economii în care YEM este singura formă de plată acceptată. YEM înseamnă banii tăi de zi cu zi. Fiind una dintre puținele monede digitale, Rainbow Currency îndeplinește toate cerințele Ministerului Federal de Finanțe al Germaniei cu privire la funcția sa de monedă de substituție pentru euro (EUR). De atunci, mii de tranzacții au fost procesate cu o taxă maximă de 0,1%, necesitând mai puțin de o secundă pentru a fi executate. Printre aceste tranzacții se află primul contract imobiliar notarial în cripto monedă, pentru un apartament în Germania.

RAINBOW CURRENCY are ca Symbol de tranzacționare YEM

BANII TĂI DE ZI CU ZI

PRIMA TRANZACȚIE IMOBILIARĂ, din Germania a fost plătită cu Rainbow Currency, concret cu Twinkle care acum, are simbolul de tranzacționare YEM.

Vedeți aici comunicatul de presă, din acea perioadă.

Rainbow Currency (YEM) sunt banii obișnuiți. O monedă virtuală concepută pentru a fi exact acea monedă virtuală, care funcționează ca monedă alternativă aprobată pentru banii FIAT. Banii Fiat reprezintă moneda unei țari pe care propriul guvern a declarat-o ca fiind mijloc legal de plată. Valoarea banilor FIAT derivă din relația dintre cerere și ofertă. În ziua de astăzi, majoritatea țarilor au în circulație bani fiat, întregul sistem financiar global fiind clădit pe încrederea pe care oamenii o au în bani, decât pe valoarea lor intrinseca și sunt folosiți ca mijloc de plata pentru achiziția mărfurilor sau serviciilor. Banii fiat sunt supuși în permanență erodării în valoare datorită inflației. Nu același lucru, se poate spune despre Rainbow Currency care poate duce la aprecierea valorii sale, în raport cu monedele fiat.

Prin aplicațiile de bun simț, practică și inovatoare ale securității, confidențialității, confortului, ușurinței în utilizare, rapidității, costurilor scăzute și standardelor de înaltă calitate conforme legal, Rainbow Currency se numără printre cele mai bune monede virtuale ale lumii.

Acesta poate fi folosit pentru a achiziționa toate tipurile de produse și servicii, inclusiv servicii de marketing și de afaceri, energie solară, imobiliare și multe altele.

Cripto moneda „Rainbow Currency”(RC) este prezentă pe piața de schimb prin Twnkl, care are ca YEM – simbolul comercial. YEM = Your Everyday Money = Banii tăi de zi cu zi.
1RC = 1000000 Twnkl(YEM), 1 RC = 1000 Glitter(sclipici). Cea mai mică zecimală a monedei Rainbow Currency, este moneda DAN. 1000 DAN = 1TWNKL.

Buletin informativ privind UIA (UNIUNEA ASOCIAȚIILOR INTERNAȚIONALE)

Dragi proprietari de monede curcubeu! Dragi membri SafeZone!

Suntem bucuroși să vă anunțăm oficial că:

1. RCF este listat în cea mai nouă ediție a celei de-a 56-a ediții a Anuarului UIA (UNIUNEA ASOCIAȚIILOR INTERNAȚIONALE)

Și de asemenea

2. Am aplicat astăzi pentru o calificare de membru plătit, care include avantaje importante pentru crearea de rețele cu multe, mari și interesante ONG-uri și INGOs.

De ce UIA listează și calitatea de membru cu  plată?

„UIA este cea mai veche, cea mai mare și cea mai cuprinzătoare sursă de informații despre societatea civilă globală din lume. Până în prezent, ea realizează conceptele sofisticate și vizionare ale fondatorilor săi. În dezvoltarea dincolo de orientarea sa inițială bibliografică și organizațională, UIA caută modalități de recunoaștere, onoare și reprezentare a întregului spectru de inițiative și preocupări umane. „Https://uia.org/history

Obiectivele, scopurile și intențiile Fundației Rainbow Currency (RCF), în termeni generali, trebuie să fie cu adevărat utile în multe privințe,ca  de exemplu:

1. Utile pentru deținătorii de RC.

2. Ajutor pentru umanitate în diferite forme prin intermediul banilor dvs. de zi cu zi (YEM).

Asociațiile și cooperarea cu organizațiile de caritate și alte organizații internaționale prin intermediul UIA ne ajută să scoatem cuvântul, să susținem informațiile și educația despre RC și să creștem interesul pentru moneda unică.

Scopul nostru este de a ajuta organizațiile să obțină donații YEM și, prin urmare, să crească mișcarea și cererea în RC.

În acest fel, toată lumea câștigă – și așa ar trebui să fie, numai câștigătorii.

Mai multe informații despre UIA

Statutul UIA cu ONU (Organizația Națiunilor Unite) https://uia.org/partners

1. UN-DGC (statutul asociat)

http://www.un.org/…/depar…/department-global-communications/

2. UNESCO (partener asociat) https://en.unesco.org/

3. ECOSOC (statutul consultativ – statutul special) http://www.un.org/en/ecosoc/

Istoria UIA

„1950

Rezoluția ECOSOC

A fost adoptată Rezoluția 334 B (XI) a Consiliului Economic și Social al ONU, care a stabilit cooperarea dintre Națiunile Unite și UIA și a fost confirmată la cea de-a 16-a sesiune a ECOSOC.

„Comitetul și-a exprimat în mod unanim aprecierea cu privire la valoarea și utilitatea Anuarului Organizațiilor Internaționale publicat de Uniunea Asociațiilor Internaționale. Membrii și-au exprimat speranța că activitatea Uniunii ar deveni și mai cunoscută atât pentru public, cât și pentru statele membre și că continuarea sa va fi asigurată „(UN Doc E / 2489).

Statutul consultativ a fost acordat UIA în 1951.

1952

Relațiile cu UNESCO

UIA a obținut statut consultativ în cadrul UNESCO, iar mai târziu, mai multe contracte au adus ajutoarele UNESCO pentru activitatea bibliografică, precum și un studiu al ONG-urilor. „

Mai multe despre istoria UIA pot fi găsite aici https://uia.org/history

Așteptăm cu nerăbdare să devenim bine conectați în întreaga lume, să devenim cu adevărat utili pentru toate părțile care vin în contact cu noi și bineînțeles cu succesul dvs., dragi și apreciați deținători ai Rainbow Curency și al cititorilor care se vor alătura mai târziu mulțimii. RC are un viitor foarte luminos! Poate chiar și cel mai strălucit dintre toate cripto monedele, pe termen lung!

Lora M. Bilger

În numele consiliului de administrație al RCF (Fundația Monedei  Curcubeu)


Consiliul de Administrație al Fundației Rainbow Currency, a fost ales de către deținătorii de valută curcubeu în T1 / 2018 pentru o perioadă de 2 ani. Alegerile următoare Q1 / 2020.

Astfel, avem nevoie de o aplicație puternică și în același timp ușor de manevrat pentru desktop, laptop și dispozitive mobile, care să îndeplinească toate cerințele legale din diferite jurisdicții.

Deja am lansat noua noastră aplicație PerNumPay în cadrul site-ului PERNUM. Aplicația PerNumPay va avea 9 funcții.

Acum funcționează funcția PLĂȚI, iar PERNUM Messenger este în testare beta. Puteți trimite mesaje invitatului dvs. și membrilor primei generații.

Mai multe funcții vor fi adăugate pas cu pas.

Veți experimenta cel mai convenabil proces de plată de până acum, asociat cu confidențialitate maximă și securitate maximă. Proprietarii de afaceri vor găsi toate cerințele legale îndeplinite, în special cu privire la valoarea exactă a tranzacției în moneda națională de fiat, care este necesară pentru calcularea TVA-ului care trebuie plătit. În plus, valoarea este importantă pentru o contabilitate adecvată.

Din câte știm, nici o altă cripto monedă nu are același nivel de intimitate, securitate și comoditate pentru a deveni o parte din viața de zi cu zi.

Iată câteva capturi de ecran ale noii noastre aplicații PerNumPay:

Procesul de autentificare este același pe care îl cunoașteți de pe site-urile noastre.

După conectare, puteți efectua o plată sau puteți vedea tranzacțiile.

După cum puteți vedea în declarația de tranzacție, valoarea din momentul tranzacției este afișată și stocată din motive fiscale, ceea ce ar putea fi crucial atât pentru receptor, cât și pentru expeditor. Ceea ce vă putem spune este că suntem cu siguranță prima monedă virtuală care îndeplinește cerințele definite de Curtea Europeană de Justiție (CEJ) cu privire la formele alternative de plată care înlocuiesc euro.

PERNUM este furnizorul oficial al portofelului valutar Rainbow (YEM), moneda Twnkl Estate (TEC) și alte monede / jetoane de pe TwnklChain.

PERNUM este instrumentul perfect de confidențialitate, protejând toate datele dvs. private.

În loc să vă partajați din nou datele private, pur și simplu le mascați cu numărul dvs. personal PERNUM.

Tot mai multe site-uri web și magazine online participă.

Sistemul PERNUM este construit pentru a vă masca toate datele personale, inclusiv numărul dvs. de telefon, adresa dvs. de e-mail, numele dvs. de utilizator, informațiile despre cardul de credit, numerele de cont, adresa dvs. de livrare și multe altele.

Ce este sau cum funcționează PERNUM? VEZI AICI.

RECOMANDAT DE CĂTRE EXPERȚII DE SECURITATE CYBER

PERNUM este singurul sistem de confidențialitate de pe Internet care se califică pentru SafeZone Seal of Trust.

Pe lângă aceasta, experții de securitate cibernetică recomandă PERNUM pentru maximă confidențialitate și protecția identității. Luați-vă astăzi un portofel gratuit, cu 50 de YEM în el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *