ÎNCREDERE ÎN YEM. JUSTIFICARE,(argumente)

Caracteristicile speciale ale YEM (Rainbow Currency)

Rainbow Currency (YEM) a fost fondată în 2017 ca un concept de contra-schimb pentru Bitcoin și practic toate celelalte așa-numite cripto monede. Singura caracteristică comună ca infrastructură, este tehnologia de bază a lanțului de bloc.

Pentru a înțelege specificul YEM, este necesar să privim piața monedelor criptografice convenționale.

În ultimii 3 ani, zeci de mii de cripto monede au fost lansate în întreaga lume, aproximativ 50% dintre ele sunt frauduloase și aproximativ 40% sunt proiecte care nu au reușit în primele etape. Din restul de 10%, marea majoritate nu sunt valute în adevăratul sens al cuvântului, ci sunt dețineri sau investiții deghizate ale companiei.

În final, rămân 3-5, maxim 10 cripto monede, care ar putea fi de fapt utilizate exclusiv ca mijloc de plată, inclusiv Bitcoin. Cu toate acestea, ajungem la cele mai mari trei dezavantaje ale piețelor cripto-convenționale.

Dezavantajul 1: Volatilitate

Deoarece monedele criptă precum Bitcoin sunt utilizate aproape exclusiv pentru tranzacționarea speculativă a zilei, prețurile fluctuează mult mai mult decât, de exemplu, acțiunile sau ratele de schimb. După ce Bitcoin a atins cel mai înalt nivel până în decembrie 2017, la aproximativ 20.000 USD, prețul a scăzut cu peste 80%, doar pentru a crește din nou cu mai mult de 300% și apoi pentru a reduce din nou la jumătate. Astăzi, Bitcoin tranzacționează în continuare cu aproximativ 50% sub nivelul maxim. Această volatilitate face imposibilă acceptarea companiilor a Bitcoinului ca mijloc de plată.

Dezavantajul 2: Anonimatul

Niciun stat din lume nu va tolera un sistem de plăți care să fie peste controlul său pe termen lung. Desigur, legiuitorul are nevoie de câțiva ani pentru a răspunde eficient situațiilor noi. Aceasta

este de așteptat ca sistemele de plată anonime să fie pur și simplu interzise la nivel mondial, ceea ce, desigur, nu va împiedica ca unii „rebeli” să continue să utilizeze Bitcoin, mai ales în cazul în care este deja metoda preferată de utilizare, și anume în rețeaua neagră pentru activități ilegale.

Dezavantajul 3: Tratamentul fiscal

Pur și simplu este imposibil ca o companie să accepte Bitcoin & Co. ca mijloc de plată, deoarece tranzacțiile pe lanțurile de bloc comune nu stochează o informație esențială, și anume valoarea fiscală a unei tranzacții în moneda națională a expeditorului și receptor. Cu toate acestea, tocmai această valoare este crucială pentru contabilitatea fiscală a tranzacției. Volumul lucrărilor implicate în evaluarea corectă a sutelor sau a mii de tranzacții în scopuri fiscale este disproporționat față de cifra de afaceri.

Importanța YEM

Pe scurt, monedele criptografice tradiționale nu sunt potrivite ca substitut pentru monedele fiat din plățile publice. Și acest lucru ne aduce la YEM, la cunoștința noastră, singura monedă digitală care a fost creată ca o formă de plată „prietenoasă cu autoritățile” cu scopul de a deveni o alternativă globală în tranzacțiile de plată publice și private.

YEM, un acronim pentru „Your Everyday Money”, este o monedă digitală creată de 3.725 de internauți din întreaga lume. YEM a fost fondată în 2017 cu scopul de a efectua tranzacții financiare sigure și securizate online, precum și în punctele de vânzare locale. YEM poate fi accesat online cu un smartphone, tabletă, laptop sau alte dispozitive electronice adecvate. Începând cu 19 mai 2020, mai mult de un milion de portofele de persoane și întreprinderi au fost în funcțiune, procesând tranzacții variind de la cumpărături mici până la investiții de mai multe milioane de dolari zilnic. YEM este, de asemenea, utilizat ca valoare pentru capitalul pasiv și ca activ în multe companii. Din august 2018, s-au efectuat tranzacții YEM în valoare de peste 51 de miliarde de dolari, cu un volum mediu actual de peste 100 de milioane de dolari pe zi.

În ce fel diferă YEM de celelalte monede criptă?

Rainbow Currency (moneda curcubeu) a fost lansată în 2017 sub conducerea United American Capital Corporation de peste 3700 de utilizatori de internet. Chiar la început, Fundația Monedei Curcubeului (dba YEM FOUNDATION) a fost fondată ca organizație umbrelă independentă și non-profit, a cărei conducere este formată din 7 membri aleși democratic de pe 7 continente diferite.

FUNDAȚIA YEM este autoritatea de reglementare pentru YEM și ia măsuri pentru protecție și stabilitate. De asemenea, reprezintă YEM către Fondul Monetar Internațional, Organizația Națiunilor Unite, precum și instituțiile guvernamentale (de exemplu băncile centrale) și organizațiile neguvernamentale. În conformitate cu statutul Organizației Națiunilor Unite, FUNDAȚIA YEM are statutul de organizație neguvernamentală internațională (INGO) și, prin urmare, este membru al Uniunii Asociațiilor Internaționale (UIA) cu sediul central la Bruxelles și numărul de identificare ” XM7617″ 1. UIA ține evidența tuturor organizațiilor neguvernamentale active în numele Națiunilor Unite.

În prezent, FUNDAȚIA YEM încearcă să obțină statutul de participant în Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite și, de asemenea, în Consiliul Europei2.

Prescurtarea valutară pentru Rainbow Currency este YEM (Your Everyday Money). Pentru ca YEM să poată fi utilizat la nivel local și internațional ca mijloc de plată, a fost necesară excluderea constantă din start a riscurilor și a dezavantajelor.

Deja în 2014, Autoritatea bancară europeană (EBA) a publicat un studiu de 46 de pagini pe tema riscurilor și oportunităților monedelor criptate (EBA / Op / 2014/08), în care sunt listate și explicate în detaliu 70 de riscuri. Pe parcursul dezvoltării YEM și a lanțului bloc, care a fost proiectat în special pentru YEM, dar acum este folosit și de alte monede și jetoane, aceste 70 de riscuri au fost excluse sau cel puțin reduse pe cât posibil.

În februarie 2018, Ministerul Federal al Finanțelor din Germania (BMF) a trimis o scrisoare circulară tuturor autorităților fiscale (III C 3 – S 7160-b / 13/10001), care reglementează tratamentul TVA al Bitcoin și al altor monede virtuale.

BMF clarifică: „Monedele virtuale (cripto-monede, de exemplu, Bitcoin) sunt tratate ca licitație legală, cu condiția ca aceste așa-numite monede virtuale să fi fost acceptate de părțile implicate în tranzacție ca mijloc alternativ contractual și direct de plată și să le facă. nu servesc alt scop decât utilizarea lor ca mijloc de plată.

Deoarece YEM îndeplinește pe deplin aceste cerințe, prima achiziție imobiliară din Germania a fost deja finalizată integral în YEM în martie 2018, după ce toate preocupările legale au fost clarificate în consultarea cu Camera Federală a Notarilor, printre altele..

De atunci, nu numai în Germania, YEM a fost utilizat constant și tot mai mult ca mijloc de plată – cu o tendință ascendentă puternică.

În noiembrie 2018, o firmă de audit germană a confirmat atunci valoarea YEM la acea dată într-un aviz bazat pe câteva sute de mii de tranzacții. Acest raport a fost pregătit pentru a fi înaintat instanței de înregistrare Kiel. La 15.2.2019, instanța de registru a acceptat în întregime avizul experților și a înscris UAC Holding GmbH în registrul comercial ca fiind prima societate a cărei contribuție inițială de capital de 50.000 EUR a fost plătită integral în YEM.

YEM ca mijloc de plată zilnic

În prezent, moneda Rainbow are peste 1 milion de utilizatori și la aproximativ 120 de secunde este adăugat un nou utilizator. În fiecare zi, YEM este utilizat ca mijloc de plată în mii de tranzacții din întreaga lume. Acest lucru este posibil deoarece cele trei dezavantaje principale ale celorlalte cripto monede menționate mai sus nu există în YEM.

Stabilitate în loc de volatilitate

FUNDAȚIA  YEM nu a aprobat YEM  pe platformele de tranzacționare publică. Există un singur schimb oficial în care YEM poate fi schimbat pentru USD și o piață virtuală reglementată în care YEM este schimbat pentru diverse monede fiat în tranzacții private.

În plus, FUNDAȚIA YEM stabilește un preț minim săptămânal, care nu se bazează pe un volum speculativ de tranzacționare, ci pe utilizarea efectivă a YEM ca mijloc de plată. Acest lucru oferă participanților pieței certitudinea că nu poate apărea nici o bulă speculativă și, în același timp, manipularea prețului prin tranzacționarea automatizată este exclusă.

Confidențialitate în loc de anonimat

Toți deținătorii de YEM trebuie să se identifice înainte de a putea utiliza YEM. De la începutul anului 2020, verificarea identității este garantată la nivel bancar de către IDnow, un furnizor de servicii de verificare lider și certificat internațional. Acest lucru face imposibilă plățile anonime cu YEM, întrucât expeditorul și receptorul pot fi identificați.

Securitatea fiscală

Din câte știm, YEM este singura monedă digitală în care nu numai valoarea în YEM este stocată pe lanțul de bloc la ora exactă a tranzacției într-un mod impermeabil, ci și valoarea USD (ca monedă de referință) și valoarea de monedele naționale ale părților implicate. Acest lucru permite fiecărui utilizator să descarce în orice moment tranzacțiile relevante pentru impozit ca extras de cont și să-și respecte obligațiile fiscale.

În cadrul discuțiilor cu politicienii din diferite țări, a fost apreciată în special securitatea fiscală.

Până în prezent, au fost procesate tranzacții cu o valoare totală de peste 51 de miliarde USD, inclusiv pentru imobiliare, proiecte de construcții, servicii, investiții, vehicule noi, dar și pentru călătorii, alimente, electrocasnice și articole electrice. Există utilizatori în mai mult de 150 de țări.

Datorită acestui ciclu economic în continuă creștere, apare o cerere în creștere pentru YEM, însă această cerere nu este comparabilă cu convertibilitatea „cumpărată” prin tranzacționarea speculativă de zi, cum este cazul Bitcoin, de exemplu. Convertibilitatea YEM în monede fiat nu este în prezent cea a unei monede, ci mai ales, în special pentru sume mai mari, mai comparabile cu lichiditatea unei proprietăți imobiliare. Tot aici este nevoie de timp pentru a găsi un cumpărător potrivit. Și, cu siguranță, acest lucru nu ar duce la o proprietate considerată fără valoare.

Cum este determinată valoarea YEM-ului?

Valoarea comercială curentă a YEM corespunde întotdeauna prețului de achiziție al ultimei tranzacții de pe www.cryptocoin.house3, singurul schimb oficial pentru moneda Rainbow. Alte valori, care pot fi găsite sporadic pe Internet, sunt greșite. Un nou schimb  este în lucru și va înlocui Cryptocoinhouse.

Pentru a stabiliza performanța, FUNDAȚIA YEM stabilește un preț minim în fiecare luni, la ora 8:00 UTC, care nu trebuie să fie scăzută la tranzacționare. Acest proces este comparabil cu legarea unei monede fiat de dolarul american sau euro. FUNDAȚIA YEM ca autoritate de reglementare și tutore valutar al YEM are, practic, aceleași instrumente la dispoziție ca o bancă centrală națională.

Valoarea intrinsecă a YEM rezultă din propriul ciclu economic. Deoarece oferta YEM este limitată la 100 de miliarde de unități, un ciclu economic în creștere duce automat la o creștere a valorii.

Există deja mai multe monede digitale care folosesc YEM ca monedă de referință. Cel mai de succes este moneda Twnkl Estate (TEC).

Măsuri de securitate YEM

Securitatea este în fruntea YEM. YEM are într-adevăr propriul blockchain pentru a se asigura că toate tranzacțiile sunt înregistrate în siguranță și nu pot fi manipulate. YEM este prietenos cu autoritatea și a îndeplinit toate cerințele legale necesare în ceea ce privește securitatea, transparență, calitate și confidențialitate, combinate cu procesele maxime „Cunoaște-ți clientul” și „Anti-spălarea banilor” (procesele KYC / AML / verificarea clientului).

Posesorii YEM sunt siguri datorită unei tehnologii portofel unice cu autentificare în 2 factori. Nu este necesar să stocați YEM în dispozitivele cu portofel scump. Nu se poate pierde YEM din cauza unei chei private pierdute.

Mai mult, YEM lucrează cu contracte inteligente. Acest lucru înseamnă, de exemplu, că un contract convenit între două părți este înscris în blockchain, iar dacă un eveniment prezentat în contract este iminent, comanda necesară este executată pentru a face acest lucru. Prin urmare, îndeplinirea contractelor inteligente va fi incontestată și conferită cu cel mai mare grad de încredere. Bunurile imobiliare evaluate la peste 430 milioane dolari au fost digitalizate, transformate în jetoane și puse la dispoziția proprietarilor YEM.

Credibilitatea YEM

Echipa YEM FOUNDATION este în contact cu guvernele și băncile centrale din întreaga lume pentru a sensibiliza potențialul YEM și pentru a oferi educație cu privire la avantajele unice ale YEM.

FUNDAȚIA YEM este o organizație internațională neguvernamentală complet acreditată (INGO) în conformitate cu regulile Națiunilor Unite.

YEM este recunoscut pentru a sprijini obiectivele Organizației Națiunilor Unite pentru dezvoltare durabilă (UNSDGs):

De exemplu, YEM contribuie la realizarea Obiectivului 95 al UNSDG „Construirea infrastructurii rezistente și promovarea inovării”, deoarece blockchain-ul YEM servește ca o infrastructură financiară robustă dovedită, iar YEM favorizează inovația prin încurajarea tranziției de la economiile fără numerar la economiile digitale.

În plus, YEM sprijină realizarea Obiectivului UNSDG 86 „Promovarea creșterii economice incluzive”, deoarece YEM este capabil să ofere persoanelor fără acces la conturile bancare acces la metodele de plată internaționale.

În multe țări cu venituri mici, comunitățile de oameni care trăiesc în zonele rurale și periferice sunt adesea excluse din instituțiile financiare formale. Cu toate acestea, YEM oferă acestor persoane posibilitatea de a se angaja în tranzacții financiare valabile, fără a fi nevoie de o bancă sau de alți furnizori de servicii financiare.

În cadrul Uniunii Europene, YEM este acceptată ca formă legală de plată, conform unei scrisori publice oficiale a Ministerului Finanțelor german, după cum am explicat mai sus.

În fine, YEM este listat oficial la CryptoCoinHouse.

Beneficiile pe care YEM le aduce companiilor

Ne aflăm într-o revoluție în domeniul tehnologiei informației în care tehnologia blockchain și monedele cripto reînnoiesc întregul sistem monetar așa cum îl știm. Această schimbare este inevitabilă și se întâmplă deja.

Ca parte a acestei tranziții, întreprinderile se îndreaptă din ce în ce mai mult spre utilizarea monedelor digitale pentru a menține înaintea jocului și a bate competiția.

În special, întreprinderile aleg YEM. Întrucât YEM are un preț minim garantat, întreprinderile sunt mai puțin vulnerabile la volatilitatea prețurilor. În plus, deoarece valoarea YEM este probabil să crească în timp, este o strategie inteligentă de afaceri să investească în YEM în cea mai curând oportunitate pentru a beneficia de cele mai mari randamente posibile.

Companiile care colectează YEM o pot cheltui pentru strategii de publicitate și marketing pe platforma SafeZone, ajungând la mii de clienți noi în timp ce își dezvoltă afacerile. Întreprinderile sunt capabile să afișeze o API-ul PerNum Pay pe site-ul lor web, care permite clienților să plătească direct cu dificultăți YEM la un singur buton.

Avantajele YEM pentru clienți

Internetul poate fi un loc copleșitor pentru cumpărătorii online, având în vedere volumul mare de oferte, oferte și site-uri web disponibile. Multe site-uri web sunt confuze, înșelătoare, false și de încredere. Pentru a depăși aceste provocări, tot mai mulți clienți aleg să utilizeze YEM.

Întrucât YEM funcționează printr-un sistem portofel securizat care stochează în siguranță datele fiecărui client, clienții nu mai trebuie să introducă datele de contact și carduri bancare de fiecare dată când finalizează o tranzacție online. Aceasta economisește timp și protejează datele private împotriva expunerii la hackeri și fraudatori.

YEM creează o experiență plăcută de cumpărături online pentru consumatori, deoarece știu că achiziționează produse și servicii legitime, de încredere.

De asemenea, clienții se bucură de avantajele unui preț minim garantat și o valoare crescândă a YEM și astfel pot cumpăra și se pot bucura mai mult cu banii lor.

Cum poate YEM să sprijine dezvoltarea economică suplimentară?

YEM stochează scopul și valoarea fiecărei tranzacții pe blockchain, care generează informații fiscale digitale. Informațiile fiscale digitale pot reduce corupția, deoarece toate tranzacțiile sunt transparente. La rândul său, acest lucru favorizează un mediu mai favorabil pentru afaceri și mai favorabil pentru afaceri, care poate crește activitatea și investițiile în regiune.

În plus, informațiile privind impozitul digital pot facilita guvernelor să colecteze mai multe taxe, care ar putea fi utilizate pentru a investi în educație și infrastructură, favorizând în continuare activitățile de afaceri.

Rezumat

În recunoașterea provocărilor pe care le aduc criptomonedele existente – și anume anonimatul pentru a ascunde identitățile expeditorilor și receptorilor, piețe criptate ilegale care facilitează activitățile ilegale și spălarea banilor și volatilitatea frecventă a prețurilor – YEM a fost creat nu numai pentru a depăși aceste probleme, ci pentru sprijini oportunitățile emergente și potențialul incredibil al monedelor digitale și tehnologia lanțurilor bloc. YEM, conceput ca o formă de plată prietenoasă cu autoritățile cu cele mai înalte niveluri de procese KYC / AML, securitate și un preț minim garantat, intenționează să evolueze peisajul curent al criptomonedelor și să demonstreze cum monedele digitale – atunci când sunt utilizate în mod corespunzător – pot îmbunătăți cu adevărat și transforma sistemul monetar actual așa cum îl știm.

Statut 19 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *