GHID PENTRU ÎNCEPĂTORI, ÎN AFACERI

  • Obțineți pasul dvs. SafeZone, AICI
  • Faceți un tur al hexagonelor din zona sigură pentru a vă familiariza.
  • Accesați PERNUM, pentru a vă vedea portofelul și dacă bonusul de 100 YEM gratuit este deja în contul dvs.
  • Cumpărați cât mai multe YEM-uri la prețul curent de la TWNKLBUY sau RCF Exchange. YEM este criptomoneda, cu care puteți cumpăra celelalte valute, necesare pentru investiții în diverse domenii. Prețul curent este cel mai bun. Prețul viitor va fi întotdeauna mai mare.
  • Accesați SafeZone, forumul Wazzub, completați datele, faceți cunoștință cu acestea. Aici veți găsi o mulțime de informații, inclusiv tutoriale. Aici puteți pune întrebări, puteți crea subiecte noi, puteți veni cu idei bune pentru perfecționarea site-urilor noastre. Vei primi 0,01 YEM pentru fiecare postare.
  • Accesați „Distribuim succesul” (WE SHARE SUCCESS) pentru mai multe informații și multe oportunități de afiliere. Aici puteți genera un venit pasiv doar pentru a invita alții să se înscrie gratuit la SafeZone.
  • Accesați apoi hexagonul CASHBACK MARKETING. Excelent și pentru marketingul pentru începători; experții noștri fac treaba și dvs. încasați comisioane! Verifică!
  • Dacă aveți diferite produse, de care nu mai aveți nevoie, le puteți scoate la vânzare pe site-ul nostru de licitații TWNKLBDS.
  • Dacă aveți un magazin online, puteți veni cu acesta la SafeZone și puteți vinde produsele pentru YEM.

Datorită utilizării contractelor inteligente bazate pe lanțul de blocuri (blockchain), permitem oamenilor din întreaga lume să participe la succesul proprietăților noastre, chiar și cu cele mai mici sume.

În plus, acceptăm plăți de închiriere în YEM (monedă curcubeu) pentru închirierea inventarului nostru imobiliar. Aceasta contribuie nu numai la prețuri stabile de închiriere, dar și la scutirea financiară a chiriașilor noștri.

Experții se așteaptă ca tehnologia blockchain să schimbe multe industrii. Am început deja să dezvoltăm soluții pentru imobiliare, energie, mobilitate, turism și comerț.

Lanțurile de asigurări, transport și distribuție, asistența medicală și contractele de tot felul pot fi gestionate digital mult mai eficient.

Tehnologia Blockchain ne va influența viața, va reduce costurile și va economisi timp. De exemplu, închirierea unei mașini de închiriat sau a unei proprietăți de vacanță poate fi complet automatizată în câteva secunde. Jetoanele digitale pot înlocui vouchere și creanțe sigure.

Contractele inteligente sunt minunate!

Iată ce vă oferă contractele inteligente:
Autonomie – Tu ești cel care ia acordul; nu este nevoie să se bazeze pe un broker, avocat sau alți intermediari pentru a confirma. De altfel, acest lucru elimină, de asemenea, pericolul manipulării de către un terț, deoarece executarea este gestionată automat de către rețea, mai degrabă decât de către una sau mai multe persoane, eventual părtinitoare, care pot greși.


Încredere – documentele dvs. sunt criptate într-un registru partajat. Nu există nicio modalitate prin care cineva să poată spune că a pierdut-o.


Backup (Susținere) – Imaginează-ți dacă banca îți pierde contul de economii. Pe blockchain, fiecare dintre prietenii tăi, are spatele. Documentele dvs. sunt duplicate de mai multe ori.


Siguranță – Criptografia, criptarea site-urilor web, vă păstrează documentele în siguranță. Nu există hacking. De fapt, ar fi nevoie de un hacker anormal de inteligent pentru a sparge codul și a se infiltra.


Viteză – de obicei, trebuie să cheltuiți bucăți de timp și documente pentru a procesa manual documentele. Contractele inteligente folosesc codul software pentru a automatiza sarcinile, reducând astfel orele dintr-o serie de procese de afaceri.


Economii – Contractele inteligente economisesc bani, deoarece elimină prezența unui intermediar. De exemplu, ar trebui să plătiți un notar pentru a asista la tranzacția dvs.

Precizie – Contractele automate nu numai că sunt mai rapide și mai ieftine, dar, de asemenea, evită erorile care provin din completarea manuală a mormanelor de formulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *