NOUTĂȚI ÎN REȚEAUA UNICORN ȘI ÎN SAFEZONE.

Pentru securitatea maximă a membrilor noștri, s-a stabilit un proces de identificare la nivel înalt pentru a respecta reglementările internaționale KYC / AML. Doar membrii verificați au acces la servicii care necesită KYC / AML.

Obțineți verificarea SafeZonePass pentru mai multe beneficii!

  • Acces la toate serviciile *
  • Acces la toate produsele *
  • Acces la toate zonele Safe *

Eu am făcut un tutorial pentru a putea face verificarea cu ajutorul unei aplicații care te îndrumă prin animație. https://drive.google.com/file/d/1CTqtlGpqJ8_lUTI-fbHYFZiE3JIJn6BZ/view

Iată un tutorial care are traducere în română pe zona pozării documentului și a profilului dumneavoastră: https://drive.google.com/file/d/1QrlM-dSO_oj2HkQbi-Qh9nXgmfB56v-h/view

Mă bucur să vă informez că unul dintre fondatorii noștri (Dan Settgast) a fost numit membru al consiliului de administrație la Consiliul de administrație al Dana Middle East Technology W.L.L (DanaTec), o companie cu sediul în Bahrain specializată în soluții FinTech.

DanaTec este partenerul nostru strategic pentru întreaga regiune MENA. În același timp, dezvoltăm câteva proiecte globale interesante cu DanaTec. Aflați mai multe despre DanaTec la www.danatec.company.

Iată un site al creatorului, co-fondatorului și CEO al SafeZone, unde este vorba despre confidențialitate, securitate, calitate și respect.
Numele său este: Daniel „Dan” Settgast!
http://www.dansettgast.com/
Aici veți vedea oameni foarte importanți, care fac afaceri cu noi(Rețeaua Unicorn, SafeZone, UAC).

Noi avem propriul nostru schimb pentru cripto moneda noastră YEM (Rainbow Currency) care se numește YEMEXCHANGE.

YEMEXCHANGE este schimbul oficial de monede și jetoane de pe TWNKLCHAIN, un blockchain prietenos cu autoritatea. Suntem pe deplin în conformitate cu toate cerințele fundației YEM.

SCHIMB VALUTAR

YEMEXCHANGE oferă perechi de tranzacționare YEM / USD, TEC / YEM, TMC / YEM, TSHC / YEM și TVC / YEM. Se vor adăuga mai multe perechi de tranzacționare pe baza cererii.

OTC

YEMEXCHANGE oferă ca serviciu suplimentar o piață directă pentru oferte OTC. Cumpărați și vindeți YEM direct la cursul curent către și de la alți membri.

Întrebare

În yemexchange, ce înseamnă în OTC „Metoda de plată directă”

Răspuns:

Plata de la membru la membru fără escrow. Dacă cumpărați o mașină cu YEM de la privat, ei vă oferă mașina, și dvs. confirmați că ați primit.

SECURITATE

YEMEXCHANGE este un membru SafeZone, aducând cele mai înalte standarde de securitate membrilor noștri. Fiecare tranzacție trebuie să fie aprobată de un pin la întâmplare.

TAXE

YEMEXCHANGE este cel mai mic comisioane în industrie. Plătește-ți taxele cu YEM sau plătiți cu USD și primiți un 100% cashback în YEM. Bine ați venit la noi Taxe zero zero!

KYC / AML

YEMEXCHANGE utilizează un proces KYC / AML la nivel bancar pentru a ne proteja clienții. Fiecare membru trebuie să treacă printr-un proces de identificare ușor, dar eficient.

LICENȚĂ

YEMEXCHANGE va solicita o licență în conformitate cu legile Regatului Bahrain la nivel de sandbox. Ne așteptăm să fim autorizați complet în decembrie 2020 pentru operațiuni internaționale.

Aici puteți accesa site-urile noastre. https://ro.infinimarketing.net/?pernum=1000010427

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *