COMUNICATE DE PRESĂ

Comunicat de presă oficial al Fundației Rainbow Currency

Las Vegas, 17 aprilie 2018

Prima tranzacție imobiliară din Germania plătită cu criptocurrency

La 16 martie un contract de bunuri imobiliare a fost notat în Aue (Saxonia) cu privire la un apartament. Acum, biroul responsabil de registrul funciar raportează că noul proprietar a fost înregistrat.

     Las Vegas / Berlin (ds) – Un condominiu închiriat din Meerane (Saxonia) schimbă proprietatea. Ceea ce nu seamănă cu un titlu la prima vedere se dovedește a fi o senzație în piața de cripte încă tânără: pentru prima dată prețul de achiziție integral pentru o proprietate în Germania a fost plătit cu bani digitali.

    Deși un preț de achiziție în euro este menționat în contractul notarial în scopuri fiscale, plata contractuală a fost convenită la cererea vânzătorului și a cumpărătorului (vezi mai jos). Ceea ce este surprinzător aici este faptul că Bitcoin, Ether sau altă monedă digitală principală nu au fost folosite; a fost folosit Rainbow Currency, din cât se cunoaște până în prezent.

    „Vedem un potențial de preț mult mai bun decât Bitcoin și Co., deci suntem mai mult decât satisfăcuți de prețul de vânzare”, spune Jesko Präckert, angajat al companiei imobiliare de vânzare și mai departe: „ne propunem să oferim noi condominii pentru valuta Curcubeu, pe scurt”.

     Dr. Peter Pitz reprezintă partea cumpărătorului și este, de asemenea, foarte mulțumit. „Mulțumită aprecierii valutei Rainbow până în prezent, am realizat un preț de cumpărare foarte favorabil. Deoarece credem ferm în succesul monedei digitale, vom oferi acum chiriașului apartamentului să-și plătească chiria în Rainbow Currency în viitorul.”

Rainbow Currency este o monedă internațională cripto, creată de mai mult de trei mii de utilizatori de Internet din peste 150 de țări. Twinkle (simbolul TWNKL) este cea mai mică unitate de valută Rainbow și este deja tranzacționată pe bursele din Asia, America și Europa. Nivelul actual al prețurilor este foarte reminiscent de zilele foarte devreme de Bitcoin, cu prețuri mai mici de un cent pe Twinkle. Experții se așteaptă la o creștere semnificativă a prețurilor, determinată de acceptarea crescândă a monedei în tranzacțiile de plată locale și internaționale.

Fundația non-profit Rainbow Currency Foundation (RCF), cu sediul în Las Vegas, SUA, este formată dintr-un comitet internațional de experți în criptare, ales în mod democratic de cei peste zece mii de proprietari Twinkle. Acești șapte experți din întreaga lume sunt responsabili pentru moneda curcubeu în întreaga lume și pentru a proteja interesele numărului crescând de proprietari Twnkl (acum la copierea acestui comunicat de presă 07.05.2019, simbolul de tranzacționare este YEM) în afaceri și guverne.

Site web: www.rainbowcurrency.com

Prezentarea generală a pieței: www.cryptorank.online

Contactați: Lora M. Bilger 

                                    Vicepreședinte și purtător de cuvânt al Fundației Curții Valutare

                                    lora@rainbowcurrency.org

Fișiere atașate

                     Imaginea 1

Dr. Peter Pitz (stânga) și Jesko Präckert în fața notarului 

după încheierea contractelor

                       Imaginea 2

                                                                                                Extras din contractul notarial

                            Imaginea 3

                                                                                                                                                  Casă veche la Meerane (Saxonia)

                        Pic 4

                                                                                     Consiliul de administrație Fundația Rainbow Currency

Lipit din <https://rainbowcurrency.com/recaps/press.php?id=1>


Anunț public comun


Lansat pe 21 iunie 2018

Rainbow Currency, cunoscut și ca Twinkle (TWNKL), a fost creat de mai mult de 3.200 de co-fondatori din 157 de țări diferite. Acesta a fost creat pentru a fi utilizat la nivel global ca formă de plată sigură și ușor de manevrat la firmele participante. Prin combinarea avantajelor tehnologiei bloc cu avantajele SafeZone, Rainbow Currency are potențialul de a deveni noii „bani de zi cu zi” din întreaga lume.

Fundația non-profit Rainbow Currency Foundation este alcătuită din șapte membri ai consiliului de administrație din șapte (sub) continente diferite, care au fost aleși în mod democratic de către deținătorii de monedă. Fundația este reprezentată în mod global de Rainbow Currency, precum și în contact permanent cu guvernele și autoritățile în ceea ce privește acceptarea și tratamentul fiscal al tranzacțiilor.


De la lansarea Twinkle către public, am analizat în mod constant piața și în special tranzacționarea criptocurităților. Am aflat că piața este foarte volatilă și poate fi ușor manipulată. În plus, anonimatul blocurilor permite hackerilor și fraudarilor să își joace jocurile murdare. În plus, majoritatea schimburilor nu împărtășesc informații despre proprietari, locația și, cel mai important, despre statutul lor juridic.

Pentru deținătorii monedelor noastre, aceasta înseamnă lipsa opțiunilor de a tranzacționa TWNKL la prețuri corecte, iar în cel mai rău scenariu, pierderea valutei valoroase din cauza phishingului, a hacking-ului, a fraudei și a închiderii schimburilor. Astfel, am decis să protejăm moneda Rainbow și să întărim valoarea de zi cu zi a Twinkles.

Acțiunea # 1: TWNKL va fi retras din toate bursele, cu excepția CryptoCoinStreet (CCS). De acum înainte, CCS este singurul schimb oficial recomandat de Fundația Monedei Curcubeu.

Acțiunea # 2: Valoarea minimă de tranzacționare a 1 TWNKL este fixată la US $ 0.01 și BTC0.00000150. Valoarea minimă pentru TWNKL / BTC poate fi ajustată din când în când.

Acțiunea # 3: Se va stabili o conexiune directă între SafeZone și CCS. Astfel, fiecare membru poate participa la activitatea de tranzacționare fără a pune vreun risc TWNKL în blocul public.

© 2018 Fundația Rainbow Curency, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. Toate drepturile rezervate.

Începând cu anul 2011, ne străduim să oferim o experiență perfectă pentru utilizatorii noștri – maximum de confidențialitate, securitate maximă și conținut de înaltă calitate. Din nefericire, a trebuit să aflăm că piața actuală pentru cripto monede nu este sigură: portofelele hackate, încercările de phishing și schimburile frauduloase ne fac imposibilă păstrarea standardelor înalte de securitate.

Salutăm foarte bine decizia de a limita numărul de schimburi la un singur partener de încredere, precum și stabilirea unei legături directe între SafeZone și schimbul. Acum, membrii noștri pot chiar să facă schimburi cu TWNKL fără a-și expune monedele la riscurile legate de blocul public și, în același timp, procesul pentru noii membri și partenerii de afaceri de a-și cumpăra primul TWNKL este mult mai ușor și confortabil.


SafeZone se ocupă de confidențialitatea și securitatea cibernetică. În timpul dezvoltării proiectului, am realizat că este imposibil să efectuați plăți sau transferuri cu maximă confidențialitate și maximă securitate.Tehnologia Blockchain a deschis o nouă cale pentru noi, însă o monedă globală ar trebui să fie independentă. Astfel, am sugerat membrilor noștri crearea unei valute mondiale, non-profit, și s-a născut Rainbow Currency (moneda Curcubeu).


 CryptoCoinStreet este un schimb în care toți comercianții trebuie să treacă printr-un proces de identificare. În plus, caracteristicile unice de securitate fac CCS foarte neatractiv pentru hackeri și fraudatori. Toate tranzacțiile în moneda fiat către și dinspre CCS sunt procesate de 2Pay4You, un furnizor de lider pentru soluții globale de plată, autorizat de Banca Națională a Cehiei pentru furnizarea de servicii de plată conform Regulamentului privind serviciile de plată 2009.

© 2018 Fundația Rainbow Currency, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. Toate drepturile rezervate.