CASHBACK MARKETING

Cashback Marketing este un fenomen de publicitate a succesului pentru companii, afiliați și întreprinzători.

Proprietarii de afaceri, pot crește puterea lor de marketing utilizând același buget și nu au niciun risc, având Garanția noastră de returnare a bugetului.

Cashback Marketing este modul nostru de a oferi instrumente de marketing online firmelor din întreaga lume cu două lucruri unice.

a) Atunci când o afacere ne dă un buget de marketing pe care doresc să îl utilizeze, primesc un cashback zilnic de 0,13%, cashback; care este de 4% pe lună; care este, atunci când își depun bugetul în avans pentru un an întreg, de până la 50% bani înapoi, din bugetul neutilizat.

b) garanția de întârziere a bugetului. Dacă experții noștri dezvoltă o strategie de marketing pentru o companie și dacă nu efectuează vânzări, vor primi bugetul înapoi.

Vorbim de marketingul ZERO-RISK, cu un cashback zilnic. Și, în calitate de membru Unicorn, atunci când invitați un membru (care poate fi o afacere) și ei decid să facă o comandă de marketing la cashbackmarketing.online, primiți un comision.

Deci, să mergem cu o unitate de marketing care costă 30 USD la Cashback Marketing. Astfel, comisionul disponibil pentru o unitate de marketing este de 10 USD; astfel încât din sumele de 30 USD pe care cineva le plătește, este nevoie de 20 de dolari SUA pentru activitățile de marketing și 10 USD este ceea ce este disponibil ca comision. Deci, aceasta este comisionul de 100% disponibil. Iar din aceste 10.00 USD (acest 100%), noi oferim 95% membrilor. Multe alte companii nu vă spun chiar cât de mult le dau membrilor lor și vă pot spune motivul. Motivul este că este mult mai puțin decât 95% – cele mai multe companii păstrează mult, mult mai mult. Dar, noi împărțim 95% din comisionul disponibil cu voi, membrii. Iată cum facem asta.

25% din comisionul de 10 USD este așa-numitul comision pasiv; și 25% din US $ 10.00 este, desigur, US $ 2.50. Acest comision este plătit în mod automat persoanei care a invitat acest membru să se alăture zonei sigure ”SafeZone”. Deci, aici nu există o promovare activă a Cashback Marketing implicată. S-ar putea să nu știți chiar că persoana pe care ați invitat-o ​​la SafeZone, este un proprietar al companiei sau va fi proprietar al unei companii în viitor; și, într-o zi, vor comanda una sau mai multe unități de marketing la Cashback Marketing. Și pentru că ai invitat persoana, primești comision pasiv.

Acesta este un lucru pe viață. Dacă ați invitat o persoană, această persoană se află în prima generație pe toată durata vieții; indiferent dacă încheie mâine o înțelegere, într-o lună, într-un an, în 10 ani, în 20 de ani, 30 de ani, 40 de ani, 50 de ani – indiferent. Veți primi comision PASIV, de fiecare dată când un membru de la prima dvs. generație, închide o afacere în SafeZone.

Un alt procent de 25% este așa-numitul comision ACTIV. Comisionul ACTIV este plătit membrului care a promovat Cashback Marketing prin împărtășirea Reflink-ului (sau link-ului referral) pentru Cashback Marketing. Astfel, acest membru primește 25%, care este de 2,50 USD, de asemenea.

Deci, acum trebuie să vorbim despre trei situații diferite.

Situația # 1: ați invitat acest membru și acest membru nu a făcut clic pe un Reflink sau banner pentru a găsi Cashback Marketing, deci nu este implicată nici o promovare activă. Aceasta te califică să primești atât comisionul PASIV cât și ACTIV! Sincer, orice altă companie pe care o cunosc, ar spune: „Ei bine, vom păstra comisionul ACTIV”.Noi nu facem asta. Veți primi două comisioane – comisionul PASIV și ACTIV.

Situația # 2: Promovați Cashback Marketing și cineva face clic pe un Reflink sau banner și nu este încă membru SafeZone. Deci, îți câștigi comisionul ACTIV, dar nu este nimeni care să primească un comision pasiv; astfel încât acest membru va fi în prima generație; și din nou, veți primi și comisionul ACTIV și PASIV.

Situația # 3 ar fi când ați invitat o persoană, astfel că acest membru este în prima dvs. generație și acest membru face clic pe un banner CBM sau Reflink, care a fost postat de un alt membru, astfel încât un alt membru promovează în mod activ CBM. Deci, primiți comisionul PASIV, iar celălalt membru primește comisionul ACTIV.

Pe lângă aceste comisioane, plătim un așa-numit Bonus de Familie. Acest Bonus de Familie este ceva pe care îl primiți ori de câte ori, cineva din cele Cinci Generații primește un comision, indiferent dacă este un comision PASIV sau ACTIV. Când rezervăm un comision unui membru din cadrul celor cinci generații, primiți automat un Bonus de familie. Și acum este foarte, foarte important să înțelegeți: Bonus-ul pentru Familie este întotdeauna exact 10% (valoare) a ceea ce membrul din cadrul celor Cinci Generații a primit ca un comision pasiv sau activ.

Deci, în acest exemplu, atunci când primesc 2,50 US $, ca comision pasiv, vei primi 10% (valoare) de 2,50 US $, care este 0,25 US $, ca Bonus de Familie. Pentru că plătim acest Bonus de cinci ori (bineînțeles, este plătit în Cinci Generații), în acest exemplu, plătim comisionul PASIV de 2.50 US $, plus de cinci ori 0.25 US $, care este un total de 1.25 USD; și plătim comisionul ACTIV de la 2.50 USD (și din nou, plătim de cinci ori Bonus-ul de familie de 0.25 USD), care este în total un alt 1.25 USD. Deci, acesta este bonus-ul de 1,25 USD pentru familie pentru comisionul PASIV și bonus-urile familiale pentru comisionul ACTIV de 1,25 US $, ceea ce reprezintă un total de 2,50 USD în Bonus-urile familiale. Acum, această sumă este de 25% din comisionul total de 10 USD, care este disponibil.

Deci, acum am cheltuit de trei ori 25%. 25% din comisionul complet pentru comisionul PASIV, 25% pentru comisionul ACTIV și 25% pentru Bonus-urile Familiale. Acesta este un total de 75%, sau 7.50 USD în acest exemplu de comision, din total disponibil de 10 USD.

Deci, acum avem de două ori 10% pentru Poolul de Succes Global și Pool Personal Success; care, în acest caz, este de 1.00 USD fiecare. Deci, acum am plătit în total US $ 9.50, și care este de 95% din US $ 10.00 disponibile. Iar suma de 0,50 USD (5% rămasă) este pentru companie, Noi împărțim succesul, pentru derularea programului Afiliat și pentru distribuirea tuturor acestor comisioane.

Deci, sperăm că acest exemplu a clarificat modul în care funcționează planul de compensare. Și băieți, asta e tot planul de compensare! Asta e! Este același lucru pentru dvs., pentru mine, pentru membrii fondatori, pentru directori, pentru ambasadorii Unicorn – indiferent de poziția pe care o ocupați în cadrul rețelei Unicorn; exact la fel pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *