BANII DVS. DE ZI CU ZI

Twnkl simbol YEM (YOUR EVEERYDAY MONEY)

BANII DVS. DE ZI CU ZI

Twnkl (YEM) sunt, și dacă nu sunt, vor fi bani dvs. de zi cu zi.

Pentru prima dată, o cripto monedă este lansată de populația Lumii și pentru Ea , controlată și reprezentată de o fundație non-profit globală.

Vedeți mai multe AICI.

Aceasta este șansa dvs. de a vă alătura mișcării.

Milioane de membri și consumatorii din întreaga lume pot cumpăra cu toată încrederea, pentru că toate informațiile personale sunt păstrate confidențiale, că afacerea este onestă și plățile sunt transferate în mod sigur și anonim – în cadrul lanțului nostru privat de blocuri TwnklChain .

Rețeaua UNICORN a creat un centru internațional și un loc comercial denumit zona sigură SAFEZONE, unde întreprinderile se pot califica să devină membre și să ofere produse și servicii în condiții incredibile. Valuta noastră Twnkl (YEM) a fost creată în acest scop, adică pentru un adevărat comerț în zona sigură, unde vor apărea magazine cu o structură asemănătoare lui amazone sau ebay.

CUM CUMPĂR, VÂND SAU MULTIPLIC Twnkl (YEM)-ul meu?

1. Vând produse sau servicii pe www.twnklbds.com .


2. Plasați YEM în Proof of Pool (POS) la www.twnklchain.com și colectați un anumit procent din toate taxele din cadrul Twnklchain.

3. Puteți cumpăra diferite produse de pe acest site partener YEMDEALS.

„Toate produsele din magazinul nostru pot fi plătite 100% cu YEM (monedă curcubeu).
Pentru transportul și transportul internațional există o taxă forfetară de 5,99 USD (bijuterii) sau 14,99 USD (tehnică) pentru fiecare articol.
Orice taxe sau plăți suplimentare care ar putea apărea în jurisdicția dvs. trebuie să fie plătite direct Autorității solicitante. ”

Acest subiect este explicat în Wazzub AICI.

Vă rugăm să știți că rezervarea costurilor de expediere a ofertelor YEM se va face de ZEITGEIST MARKETING.
Totul este în regulă când vedeți o rezervare cu acest nume în contul dvs. bancar / card de credit.

4. Folosiți link-urile de invitație (pagina de proiect dorită / pernum-dvs.), invitați prieteni și colegi la SafeZone și primiți comisioane și bonusuri pe toată durata vieții pentru fiecare achiziție care are loc în legătură cu aceste persoane. Deasemenea veți fi recompensați: de fiecare dată când unul dintre membri familiei dvs. Unicorn ( din cele 5 generații) câștigă un premiu pe: www.prizemania.net , www.twnkl.soccer și www.biggesttalent.com , atunci sunteți implicat pentru premiu. Joacă și câștigă în fiecare zi! Este gratuit!

5. Folosiți în mod activ Forumul Wazzub (în conformitate cu Politica Unicorn Non-Spam).


6. Împărtășiți-vă ideile și proiectele la adresa www.thinktank.wazzub.com și primiți recompense de fiecare dată când una dintre ideile dvs. este implementată în Safezone.


7. Cumpărați mai multe YEM la www.twnklbuy.com sau 
CryptoCoin.House .

Aveți posibilitatea să faceți cadouri celor dragi, cu MoneyPon

Aici, aveți un tutorial în limba română cu imagini:
https://drive.google.com/file/d/1RD_MC6xnBJ2ZhUA7OYTH49khwmWNdFpV/view?usp=sharing

Alte posibilități

Suplimentar, CCH oferă serviciul TWNKLBUY. De asemenea, exclusiv și numai pentru membrii SafeZone . Aici veți găsi toate monedele și jetoanele care rulează pe TwnklChain , precum și multe alte caracteristici și beneficii (a se vedea mai jos ). 

Avantajele de pe TwnklBuy, dintr-o privire:

  • Cantitate nelimitată de monede pentru oferte individuale de vânzare.
  • Numar nelimitat de oferte de vanzare pe vanzator posibil.
  • Toate monedele și jetoanele din TwnklChain disponibile.
  • Nu este necesară verificarea.
  • Autentificare simplă cu datele bine cunoscute SafeZone fără reînregistrare.
  • Transfer instant cu comenzi private – fără timp de așteptare.

Important: Pentru depozite de peste 10.000 $ sau EURO, este necesară o verificare suplimentară în timpul procesului de comandare.

Este minunat și unic – ORDINUL PRIVAT pe TwnklBuy!

Cu funcția PRIVATE ORDER vindeți direct și discret la o persoană aleasă de dvs. ale cărei PerNum îl știți. Această ruta comercială vă permite

alegerea liberă a monedei .

Puteți folosi mai toate monedele fiat sau alte cripto monede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash pentru oferta Yem.

Sunteți la fel de flexibil pe TwnklBuy cu

Modul de plată .

Acceptați plățile în numerar sau prin card de credit, transfer bancar și PayPal, precum și toate celelalte servicii de plată (de exemplu, Payoneer, Moneygram, Skrill, Payeer, și multe altele). Nu există limite pentru TwnklBuy!

După ce ați primit banii de la cumpărător, confirmați cu un singur clic și cumpărătorul și-a primit monedele imediat. Mai ușor, mai sigur și mai rapid nu este posibil!

BANII DVS. DE ZI CU ZI

Acum prețul pentru 1 YEM este de 0,01 USD, fiind prețul minim al Rainbow Currency. Deci, aceasta este una dintre acele oportunități pe care nu ar trebui să le pierdeți, pentru că mai târziu, nu mai puteți reveni în timp. Dacă pierdeți o ocazie de genul acesta, în viitor nu veți mai putea avea o astfel de oportunitate. Când prețul de 0,01 USD/YEM a dispărut, e bun plecat.

În atenția proprietarilor de YEM, 26.01.2020

Reguli

Normele de tranzacționare YEM sunt menite să ofere stabilitate și acceptare monedei.

RCF investește mult efort pentru a impune acceptarea YEM ca monedă globală legitimă. Tranzacționarea este permisă în conformitate cu reguli stricte.

YEM este diferit de celelalte proiecte „Crypto” existente. Acesta a fost conceput pentru a servi drept banii tăi de zi cu zi (YEM), nu pentru un proiect rapid de a face bani.

Scopul nostru principal este ca proprietarii YEM să plătească efectiv pentru servicii sau produse cu YEM, nu să-l convertească în moneda FIAT. Avem încredere că toți proprietarii YEM vor respecta noile reguli de tranzacționare și le vor urma.

Proprietarii YEM care nu vor respecta regulile, sau în orice fel încearcă să bată sistemul, vor fi interziși imediat de pe casa de schimb.

Ofertele publice NU SUNT BINE VENITE. Orice oferte publice sub prețul minim oficial sunt considerate o variație de manipulare și vor conduce la restricții ale contului. Vă rugăm să utilizați doar platforme acreditate pentru a oferi YEM, adică TwnklBuy, MoneyPon sau CryptoCoinHouse.

 Mulțumesc!

A ta Rainbow Currency Foundation

Puteți dărui YEM cât doriți, dar orice activitate în care un titular YEM oferă în mod activ YEM în privat sau public sub prețul minim reprezintă o încălcare a normelor RCF.

Există toleranță ZERO pentru o astfel de acțiune, deoarece distruge reputația monedei noastre, construită cu mult efort.

Vedeți și AICI.