AMBASADOR UNICORN

Ambasadorul Unicorn – noua ta provocare

Rețeaua Unicorn caută candidați calificați la nivel mondial pentru funcția de Ambasador al Unicorn.

În poziția de Ambasador al Unicorn, veți reprezenta grupul de companii Unicorn Network din țara sau regiunea dvs. Veți crește popularitatea rețelei Unicorn și a mărcilor sale și veți stabili și crește vânzările acestor mărci. Veți lucra îndeaproape cu Rețeaua Unicorn pentru a dezvolta strategii de afaceri, planuri de acțiune locale, pentru a motiva membrii și pentru a asigura transparența în ceea ce privește misiunile și obiectivele. Veți lucra pentru protejarea și creșterea reputației pozitive a rețelei Unicorn.

cerinţe:

1) Trebuie să locuiți în țara pentru care aplicați.

2) Trebuie să aveți o diplomă / diplomă de cel puțin 4 ani sau trebuie să aveți experiență de nivel de conducere de 5 ani sau mai mult.

4) Trebuie să cunoașteți limba (limbile) locală; citirea, scrierea și vorbirea.

5) Trebuie sa fii expert in limba engleza; citirea, scrierea și vorbirea – trebuie să fie capabil să traducă bine de la limba engleză la limba locală, după cum este necesar.

6) Trebuie sa fii expert cu Word, Excel, PowerPoint, Skype si sa folosesti Internetul – sa ai propriul computer si sa ai o conexiune stabila si suficienta la Internet pentru a-ti indeplini sarcinile fulltime.

7) Trebuie să fiți capabil să faceți cel puțin 40 de ore pe săptămână și să vă angajați să participați la întâlniri la ore speciale, când este necesar.

8) Cunoașterea dvs. în e-marketing și rețele sociale și experiența dvs. în vânzări și servicii pentru clienți sunt necesare.

9) Este preferată o voce bună pentru interviuri și posibile emisiuni radio.

10) Trebuie să puteți furniza referințe pentru posturile curente și cele anterioare, dacă este cazul.

Vă interesează mai multe detalii? Vă rugăm să trimiteți adresa dvs. de email la: 

Mr. 
Heiner Hoeving 
Team Leader & Coach


team-hh@mail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *