CADOUL MEU PENTRU DVS. în luna decembrie este de 1000 de YEM

Astăzi, 26.12.2019, prețul minim este de 0.2490 dolari pentru 1 YEM, în conformitate cu anunțul oficial al Fundației Monedei Curcubeu, din data de 23.12.2019. Aceasta înseamnă că dvs. veți primi de la mine 1000 de YEM, în valoare de 249 dolari, la prețul minim actual. De fapt, valoarea va crește, aproape în fiecare săptămână.

Pentru luna Decembrie 2019, care este Luna Cadourilor, am rezervat 100000 de YEM, care vor ajunge în posesia primelor 100 de persoane, care îndeplinesc următoarele condiții:

  • să fie prieten cu mine pe facebook (și dacă nu este, se poate face).
  • să aibă, sau să-și facă un portofel PerNum unde să îi trimit cripto moneda. Pentru aceasta va trebui să vă înscrieți în zona sigură SAFEZONE, unde va trebui să încărcați, o copie de pe cartea de identitate (sau pașaport) și o copie de pe o factură de utilități(gaze, sau curent, telefonie, extras bancar – care să ateste locul dvs. de domiciliu).
  • Pentru înscriere trebuie să folosiți acest TUTORIAL. AICI TREBUIE SĂ DAȚI CLIC PE GET YOUR SAFEZONE PASS .
  • să nu mergeți pe casele noastre de schimb(actuala CCH și curând RCFExchange), pentru a vinde această cripto monedă pe dolari, cel puțin un an. De ce? Simplu, pentru că acum, noi suntem în construcție, lucrurile funcționează mai lent, cu unele întârzieri, iar cererea de monedă este mică. Acum se lucrează intens pentru dezvoltarea cereri de cripto monede. În al doilea rând valoarea YEM , va fi mult mai mare peste un an și enorm de mare peste 5 sau 10 ani.
  • puteți merge pe casele de schimb, dacă doriți să mai cumpărați YEM cu dolari (lei cu cardul prin MoneyPon care include o componentă PayPal) , sau alte sub monede TEC, TMC, TVC, TSHC care se cumpără numai cu YEM. Vă recomand să investiți numai cât vă permiteți. Eu m-am întins mai mult decât îmi permiteam, dar acum nu îmi pare rău, și după cum vedeți , acum pot să ajut și pe alții.

CUM VOR AJUNGE CRIPTO MONEDELE YEM ÎN PORTOFELELE DVS.?

După ce aveți portofelul dvs. Pernum, v-a trebui să vă conectați la MONEYPON, cu datele de conectare de la zona sigură SAFEZONE, pentru a vedea despre ce este vorba https://moneypon.com/index.php . De aici puteți trimite bani prietenilor: „Buy MoneyPon” apoi „Crează money Pon” pentru „mine„ sau pentru „alte persoane”. Când creez Money Pon pentru „alte persoane”, îmi trebuie numărul lor de PERNUM.

Deci pentru a vă trimite banii prin Money Pon , dvs. trebuie să îmi dați un mesaj pe facebook, astfel: „Sunt înscris la dvs. și am numărul de Pernum 1234567890 (aici treceți Pernum-ul dvs.)”. Eu verific dacă în Contul meu există acel Pernum, și alături de el numele dvs. Dacă alături de el nu există numele dvs. atunci înseamnă că dvs. nu ați dat toate datele cerute, și atunci eu nu vă pot trimite banii. Puteți verifica și dvs. dacă totul este în regulă. Întrați în portofelul dvs. și dacă aveți în el 100 de YEM free, ca bonus atunci totul este OK.

Imediat ce eu am Pernum-ul dvs. vă trimit instant banii cu Money Pon. Eu primesc un cod de 16 numere ca de exemplu: 9844 3694 3192 7603. Eu vă dau acest cod, cu un mesaj pe Facebook. Apoi dvs. vă conectați la PERNUM-ul dvs. După prima parte a conectării , veți observa în stânga portofelul (wallet) și mesagerul, iar în dreapta MoneyPon.

Dați clic pe MoneyPon, apoi scrieți sau „lipiți” codul de 16 cifre.

Apoi mergeți la portofel și veți vedea cantitatea de YEM, apoi echivalentul în dolari și în lei . Aceasta asigură plata corectă a impozitelor, în funcție de legislația din fiecare țară. Totul este transparent dar sigur și confident. Oricine poate vedea tranzacțiile noastre pe blockchain-ul nostru privat TWNKLCHAIN.

În momentul când am ajuns la 90 de persoane la care am dat cadouri în YEM, am să anunț aici că mai am decât 10 cadouri disponibile. Aveți acest blog la dispoziție pentru a vă informa suficient, pentru a reuși să vă faceți contul corect. VĂ UREZ SUCCES!

NR. DE CADOURI, RĂMASE DISPONIBILE ÎN CRIPTO MONEDA YEM = 90

Eu mai donez încă 50.000 de YEM, pe Facebook, pentru prietenii din alte țări. Vă informez că am dat 12 cadouri dintr- un total de 50.

Concluzia mea, este că oamenii nu știu să își facă un cont, sau nu știu să se orienteze, după un tutorial. Păcat! Veți vedea valoarea a celor 1000 de YEM, în viitor, (azi 01 ianuarie 2020, 1 YEM = US$0.3865, deci 386,5 dolari), și ce sumă ați fi putut avea în portofel, complet gratuit. Nu uitați că viitorul pentru plăți , va fi în cripto monedă. Curând orașele smart, automobilele electrice și energia solară, vor fi realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *