29 IUNIE 2019

Unicorn Network Webinar Recapitulare
29 iunie 2019 
Prezentat de: Dan Settgast și Cate Kozikowski


Acest webinar este proprietatea United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. și nu poate fi înregistrat și distribuit publicului. Orice transcrieri / traduceri furnizate în direct de „Puterea WE” nu sunt oficiale. Vă rugăm să așteptați recapitulările și traducerile oficiale pentru detaliile complete prezentate în timpul oricărui seminar web.

Disclaimer: Sunteți întotdeauna personal responsabil pentru propriile dvs. acțiuni; nimic din conținutul acestui webinar sau al vreunui webinar nu trebuie constituit ca sfat pentru orice motiv. Înainte de a lua orice decizii, cum ar fi cele referitoare la sănătate, finanțe, impozite și afaceri, faceți-vă propriile analize și discutați cu experții dvs. pentru a numi câteva. Deciziile de a cumpăra drepturi de proprietate fractională digitală (FOR) trebuie întotdeauna să se bazeze numai pe informațiile de pe site și niciuna dintre informațiile partajate în nici un webinar nu este obligatorie din punct de vedere juridic față de companie, numai conținutul direct pe site-ul TwnklEstate este obligatoriu din punct de vedere juridic.

Subiecte de discutat:

1. Actualizări generale ale fuziunii

2. Actualizări TwnklEstate

3. Actualizări Solario

4. Actualizări Exchange

5. Actualizări pentru TwnklSoccer

De la Dan:

Dragi membri Unicorn,

Vă mulțumim că v-ați împărtășit timpul petrecut în weekend cu mine  și noi . Este o seară fantastică în Europa și nu vă voi lua mult timp, cam 30 sau 40 de minute pentru a vă actualiza pe cele mai importante subiecte.

Să începem cu fuziunea noastră în curs de desfășurare, modul nostru de a face publice cu noua noastră companie de holding germană. La ultimul webinar am împărtășit cu tine, că poate dura de la 3 până la 4 luni până când vom fi, în cele din urmă, listați la Bursa de Valori Frankfurt în indicele C-DAX, azi vă pot spune că ar putea dura doar 2 până la 3 luni de astăzi până când suntem enumerate , ceea ce înseamnă că suntem pe drumul cel bun .Vestea bună este că ziua, de după ziua de mâine, 1 iulie, a fost considerată data efectivă oficială a fuziunii. După cum vă amintiți, trebuie să așteptăm cu anunțul public până după acea dată  (data efectivă) și că planul nostru este să îl anunțăm în termen de 30 de zile de  la această dată. Deci, în cuvinte, fuziunea va fi anunțată în iulie 2019, mai probabil la jumătatea lunii iulie decât la sfârșitul lunii iulie. În jur de 30 de zile de la anunțare, societatea publică cu care vom fuziona, va avea o reuniune a acționarilor în care aceștia sunt oficial de acord cu fuziunea, iar după încă vreo 30 de zile, fuziunea va fi făcută oficial și vom fi listați public.

Următorul subiect: Twnkl Estate

Suntem conștienți de faptul că primele 3 contracte inteligente se termină în iulie, și cel puțin pentru prima, și poate și pentru cea de-a doua proprietate, nu vom respecta regula de 14 zile pentru valoarea YEM. După cum știți, un contract inteligent nu poate fi modificat și va expira automat la data setată. Astfel, am decis să oferim tuturor membrilor, care dețin rezervări pentru aceste proprietăți să aleagă între 2 opțiuni:

Opțiunea 1: Rambursarea integrală a TEC  în așteptare  așa cum a fost inițial promisă și o parte din contractul inteligent .

Opțiunea 2: Introducerea unui nou contract inteligent cu exact aceleași condiții (valoarea țintă și valoarea proprietății etc.) , dar cu expirarea exact la 3 luni după cea originală.

Doar pentru a face clar ne așteptăm ca valoarea Yem să atingă valorile țintă în luna iulie, cu toate acestea ne-am gândit că având această suplimentare de 3 luni ne-ar da o procedură de viitor regulat ori de câte ori un Smart Contract nu este îndeplinită.

Subiectul următor: Solario

Sunt foarte încântat să vă împărtășesc că Solario se va întoarce în iulie. Am fost într-o situație dificilă, deoarece primul nostru parteneriat nu sa dezvoltat așa cum s-a planificat. Astfel, a trebuit să căutăm alternative. Iată vestea minunată: am găsit deja o tehnologie solară, care este capabilă să-și îndeplinească toate obiectivele și cronologia noastră, din Solario. Pentru a clarifica, nu este tehnologia originală pe care am împărtășit-o cu dvs., dar vorbim despre una diferită. Noua tehnologie este atât de secretă, încât nu a fost încă patentată, de aceea nu am voie să împărtășesc detalii tehnice cu dvs. astăzi. Acum, vine kicker-ul: această nouă tehnologie este gata să rock! Eu personal am văzut că prototipul funcționează pe deplin, are toate certificările, licențele tehnice și tot ce este necesar, și deja negociem primele două loturi pe  care trebuie să le  construim și să înființăm prima fabrica din Germania.

Există deja planuri și va fi împărtășită cu dvs. pas cu pas, pentru a stabili imediat după primul producător din Germania, pentru a stabili producători în alte țări.

Site-ul Solario cu mai multe detalii și toate opțiunile de participare , inclusiv simbolul nostru SOLR,  va reveni online în iulie . În 4 zile de acum, următoarea miercuri  (3 iulie) se va organiza o întâlnire programată pentru a decide despre ce informațiile puteți comunica, despre tehnologia de  pe site.   Pot să vă spun, am fost absolut uimit, este absolut fantastic!

Următorul subiect de la Dan este : Schimbul (exchange )  sau noul mod de a tranzacționa YEM.

Suntem cu toții în așteptare pentru noul nostru mod și loc pentru a converti moneda fiat în YEM și invers. La ultimul webinar, ați putea să vă amintiți, că am avut impresia că partenerul nostru actual ,  CCS , și-ar schimba regulile peste noapte, exercitând presiuni asupra noastră pentru a pune în aplicare un nou mod de tranzacționare. S-a dovedit că ei și-au schimbat gândurile și au amânat schimbările, dar, desigur, căutăm încă un partener nou, pentru a cumpăra / vinde YEM,  și bineînțeles, și celelalte monede și jetoane . Vestea minunată, pe această temă, este că am găsit o companie, care este pe deplin autorizată pentru tranzacționare internațională, și care este dispusă și capabilă să urmeze regulile de tranzacționare ale Fundației Rainbow Currency, cu un preț minim și oferte de vânzare restricționate.

S-ar putea să avem o foarte importantă actualizare pe această temă, foarte curând, deci stați liniștiți și întotdeauna verificați zona WazzUb pentru știri, actualizări,anunțuri incitante ,  astfel încât să nu pierdeți nimic .

OK, băieți, asta e tot de partea mea, Cate va prelua și împărtăși câteva informații suplimentare.

Mulțumesc băieți, trebuie să plec, trebuie să pregătesc niște lucruri, voi știți bine, este ușor de spus că data efectivă este 1 iulie, există multe lucruri care trebuie făcute în fundal. În această dimineață am avut o întâlnire de trei ore cu avocați, dar mi-a fost important să vorbesc puțin cu tine.

Deci, mulțumesc băieți, Waaazzzuuub, fiți mândri de a fi unicorn și de sănătate întotdeauna fericită, dar nu plecați, aici este Cate. Mulțumesc Cate că ați luat-o de partea mea.

De la Cate

Mulțumesc mult Dan. Wow, acestea erau actualizări cu adevărat interesante și merită așteptate de toată lumea. Vreau să mă refer, doar la o parte din aceste actualizări, pe care Dan le-a împărtășit și le-a explicat, la câteva lucruri puțin mai în profunzime, astfel încât, sperăm, ca toată lumea să înțeleagă cât mai clară posibil. Vom merge în aceeași ordine în care Dan și-a împărtășit actualizările.

Vorbind despre fuziune, știu că poate exista un pic de confuzie cu privire la modul în care este data de 1 iulie, dar va fi anunțată public câteva săptămâni mai târziu, asta în WazzUb .

Așadar, vă rugăm să înțelegeți că vorbim de 2 companii și compania publică trebuie să dea numeroase cifre și detalii despre afacerea lor pentru documentele care trebuie făcute pentru fuziune. Deci, se folosesc cifrele din momentul în care fuziunea are loc, deci totul este clar. Pentru că înțelegeți, odată ce anunțul public se va întâmpla, brusc toată lumea, se va uita la această companie și este normal ca prețul acțiunilor lor să crească în acest moment. Înțelegeți pentru că numerele sunt necesare, vorbim despre numărul de vânzări, cifrele și toate acele lucruri – cifrele de afaceri, acestea trebuie să fie de la un moment dat înainte de acest anunț public, așa că astfel este o cifră clară și nu există această creștere bruscă a prețurilor și întâmplări diferite, avem nevoie de o cifră clară înainte de anunțul public (ca atare, ar fi imposibil pentru o fuziune să aibă loc cu o valoare fluctuantă). Deci, acesta este motivul pentru care data efectivă este data de 1 iulie, deci indiferent de numerele care sunt publicate despre această companie publică vor fi de la un moment datînainte de anunțul public.

Deci înțelegem că totul este pe drumul cel bun, totul se întâmplă exact așa cum trebuie să se întâmple și că această dată efectivă trebuie să fie înaintea anunțului public, se întâmplă pur și simplu, din cauza cifrelor de afaceri necesare pentru finalizarea acestei fuziuni. Deci, înțeleg despre asta, am vrut doar să fac asta foarte clar.

Deci, cu siguranță oamenii, trebuie să acorde atenție Anunțurilor din WazzUb, unde vom posta informațiile, atunci când acest anunț public se va întâmplă cu siguranță.

Amintiți-vă, că în WazzUb, este cel mai bun loc pentru a rămâne la curent cu ceea ce se întâmplă. Știu că WazzUb este o zonă mare și, uneori, oamenii se întreabă unde să se uite, întotdeauna să acorde atenție domeniilor de Știri și Anunțuri, pentru că acolo vor fi anunțate astfel de informații. Așa că păstrează-ți ochii pe acele secțiuni; Știri, Anunțuri și Webinarii, acestea sunt principalele locuri, astfel încât să aveți întotdeauna cele mai exacte și actualizate informații.

Extindem un pic pe Twnkl Estate, trebuie să înțelegeți că prin această procedură când un Contract Smart nu este activat, aveți 2 opțiuni:

Opțiunea 1: rambursare integrală a TEC-ului dvs.  în așteptare, așa cum am spus de la început – deci nu sa schimbat nimic în acest sens.

Opțiunea 2: Dacă doriți totuși FOR pentru proprietatea respectivă și dacă doriți să vedeți dacă se vor desfășura negocieri suplimentare, aveți opțiunea 2, unde puteți încheia un nou contract inteligent în care totul este în esență același (valoarea țintă YEM , valoarea proprietății, etc.) , dar cu data de expirare prelungită exact cu 3 luni după cel original.

Înțelegeți când se întâmplă acest lucru (alegerea opțiunii 2), dacă există persoane care își anulează rezervele pentru proprietate, atunci da, vor exista locații deschise pentru ca noii oameni să facă rezervări de FOR pentru proprietate.  

Înțelegeți că atunci când cineva își anulează rezervarea, va trebui să verificați site-ul TwnklEstate pentru că va apărea dintr-o dată faptul că proprietatea va fi disponibilă pentru eventualele rezervări anulate, adică dacă a existat o rezervare anulată, va exista un punct deschis , dacă au fost anulate 5 rezervări, vor fi deschise 5 locuri. Ok, deci va trebui să verificați site-ul TwnklEstate uneori în fiecare zi și uneori în fiecare oră dacă sunteți cineva care dorește să obțină un loc pentru aceste proprietăți în cazul în care contractul inteligent nu este activat prima dată și rezervările sunt anulate. Deci înțelegem asta. Nu va fi anunțată „rezervare anulată” va trebui să vă uitați la site, să actualizați pagina de proprietăți și să vedeți ce este disponibil, nu există altă modalitate de a face acest lucru. Așadar, păstrați-vă ochii deschiși pentru cei care vor să obțină FOR

Înainte de a merge la  Solario , am vrut să explic mai mult despre brevete atunci când vine vorba de subiectul Solario. Ceea ce am de gând să spun despre brevete trebuie să aibă legătură cu toate brevetele, deci nu vorbesc doar despre energia solară aici, vorbesc în mod special despre brevete.

Înțelegerea procesului de obținere a unui brevet de invenție, de obicei ceea ce faceți atunci când solicitați un brevet, este faptul că împărtășiți toate detaliile produsului dvs., indiferent dacă este vorba despre un sifon cum ar fi Coca-Cola sau o energie solară, cum ar fi despre Solario , oricare ar fi, orice tip de produs – atunci când solicitați un brevet, trebuie să oferiți biroului de brevete toate detaliile despre cum funcționează și cum ați creat acest produs specific.

Acum există și alte câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegeți în legătură cu brevetele, aceste informații pe care le acordați biroului de brevete sunt publicate atunci când brevetul este aprobat. Asta înseamna că atunci când aplici un brevet, 1) trebuie sa renunti la toate secretele tale despre cum funcționează acest produs, cum l-ai creat și 2) când brevetul tău este acceptat și aprobat, toate informațiile devin publice. Este doar cu avertismentul că este protejat de brevet, astfel încât dacă cineva vă copiază îi puteți urmării, pentru încălcarea brevetului.

Iată ce se întâmplă, și vedem asta tot timpul – se vor întâmpla copiatoare, de exemplu există un singur produs pe care-mi place foarte mult, este un furtun de grădină extensibil, îl legați de la un capăt la apă (de unde obțineți apa) și apoi, după ce apa curge prin ea, se extinde de la această bobină compactă de furtun la un furtun de grădină cu lungimea regulată, de 30 de picioare, pe măsură ce se extinde și este ușor și toate acestea. Există mai mulți producători diferiți care fac acest tip de furtun de grădină, cu toate acestea există doar unul care deține brevetul original, dar aveți toate aceste tipuri diferite care sunt acolo care confundă oamenii și să ia de la original.

De exemplu, există multe companii care aleg să nu aibă un brevet pentru produsele lor, deoarece nu doresc să dea rețetele secrete, de departe; Coca-Cola este un exemplu perfect în acest sens. Formula pentru a face băutura Coca-Cola nu este brevetată și, dacă intrați în magazinul dvs. local, sunt sigur că veți găsi cel puțin 5 alte băuturi tip cola, dar niciunul dintre ele nu are gust cum ar fi Coca-Cola. Acest lucru se datorează faptului că Coca-Cola are rețeta secretă și nu au brevetat-o ​​pentru că nu dorește să dezvăluie ingredientele secrete care fac Coca-Cola gust ca Coca-Cola.

Revenind din nou la această companie solară, ei au ales să nu obțină un brevet pentru tehnologia lor, deoarece nu vor să le dea acele secrete. De aceea, aceste lucruri se întâmplă uneori și de aceea, în acest moment, cu acest partener pentru Solario, nu putem spune detalii despre această tehnologie. Echipa TEAM de la Solario se concentrează asupra țintelor și a găsit un partener perfect pentru asta. Așa că fiți entuziasmați, există multe lucruri minunate care se întâmplă și suntem foarte entuziasmați să le împărtășim cu toții cât mai curând posibil.

Acestea erau lucrurile de bază pe care voiam să le împărtășesc.

Doar vorbind despre schimbări doar pentru un pic, știu că s-au întâmplat unele provocări, echipa se străduiește să le rezolve pentru acei oameni care au avut unele provocări cu asta, așa că fii conștient de asta, lucrăm la acestea. Și cum a spus Dan, vom avea actualizări cât mai curând posibil. Așa cum spun mereu, ține-ți ochii pe Anunțuri în WazzUb, și toate acestea vor fi împărtășite cât mai curând posibil.

Ultimul subiect:  TwnklSoccer

Cu siguranta vreau sa spun Felicitari tuturor celor care joaca TwnklSoccer si fac bine si Felicitari tuturor celor care joaca TwnklSoccer si doar se distreaza! Totul este bine.

Știu că există câteva întrebări despre TwnklSoccer și Top 10 premii. Amintiți-vă de această dată că este Top 10, nu este 100, știu că există o mică confuzie în legătură cu asta, jocurile anterioare am făcut Top 100, de data aceasta este Top 10. Înțeleg această listă de Top 10 va să fie disponibile după terminarea jocurilor.

Avem 4 jocuri rămase în TwnklSoccer și toate acestea se întâmplă săptămâna viitoare, deci trebuie să așteptați un pic mai mult pentru a vedea unde stați. Categoric Felicitări tuturor celor care se descurcă bine, este fantastic și vă vom ține la curent. Și din nou, ghiciți unde vor fi anunțurile? Hei, ei vor fi în WazzUb!

Vreau să păstrez acest „short” pentru ca noi să putem recupera cât mai repede posibil pentru toată lumea. Vă mulțumim foarte mult, apreciem pe fiecare dintre voi și vă vom vedea data viitoare. Waaazzzuuub și tot ce e mai bun pentru toată lumea, la revedere.

Cu succesul în minte,

Dan Settgast, Cate Kozikowski și

Echipa de asistență WAZZUB