22 Mai 2019

Unicorn Network Webinar Recap
22 mai 2019
Prezentat de: Cate Kozikowski, Dan Settgast și o apariție specială de Alexandra Graf

Acest webinar este proprietatea United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. , și nu poate fi înregistrat și distribuit publicului. Orice transcrieri / traduceri furnizate în direct de „Puterea WE” nu sunt oficiale. 

TRADUCERE CU GOOGLE CHROME (ÎMBUNĂTĂȚITĂ ULTERIOR)

Subiecte:

1. TwnklShop sfaturi și informații dorite

2. Fuziune

3.  Ambasadori ai Rețelei Unicorn – numirea a noului șef de ambasadori, Alexandra, din Elveția

4. Proprietăți TwnklEstate în Europa

5. Clubul de turism internațional( International Travel Club)

6. Proiectul TwnklCar

7. 2Pay4You  (2P4Y)  și CryptoCoinStreet (CCS)

8. Introducerea unei noi discuții (feedback-ul dvs.  solicitat ) cu privire la comportamentul din afara rețelei SafeZone / Unicorn

9. Noile actualizări privind produsele listate TwnklShop

O mulțime de lucruri minunate se întâmplă peste tot; avem o serie de lucruri despre care vom vorbi astăzi și sunt sigură că veți vedea foarte curând că vom avea pe cineva care vrea să se alăture nouă.

TwnklShop și TwnklShop Wishlist sunt o modalitate fantastică de a obține lucrurile pe care le doriți fără a trebui să plătiți prețuri uriașe în avans. Recomand cu siguranță că, chiar dacă nu sunteți interesat sau nu sunteți sigur dacă doriți să cumpărați ceva, dar vă place și doriți să aflați mai multe despre el și doriți să îl vedeți pe TwnklShop, dați acestor produse un vot, „Da”, în lista de preferințe. Acum, vă amintiți, tot ceea ce trebuie să faceți dacă doriți să votați, trebuie pur și simplu să puneți cuvântul „Da” și, dacă nu doriți, atunci, evident, să nu faceți acest lucru. Vom vorbi mai multe despre TwnklShop și lista de dorințe, un pic mai târziu, în webinarul nostru de astăzi.

Chiar acum, vreau să vorbesc puțin despre preferințele noastre și cum să vă promovați mai bine elementele sugerate în Lista de preferințe. Una dintre cele mai bune metode este să creați pur și simplu un subiect în WazzUb și în comunitatea sa generală, care enumeră diferitele lucruri pe care le-ați sugerat în lista de preferințe. Acum, toată lumea are o zonă de semnătură, la care accesați profilul dvs. în Wazzub sau lista de preferințe. Acolo veți găsi o secțiune de personalitate în care puteți introduce orice doriți, cum ar fi un citat, ceva despre dvs. sau un link către lista de preferințe. Și aceasta este o modalitate excelentă de a vă promova pasiv sugestiile dorite atunci când vorbești despre lucruri sau de a lua parte la discuții în comunitatea WazzUb.

Deci, atunci când vorbești despre lucruri în discuțiile din WazzUb sau despre votul asupra obiectelor din lista de obiecte dorite, înseamnă că nu trebuie să adaugi sugestiile dorite în mesajele tale reale, deoarece sunt deja atașate la semnătura ta când introduceți doar cuvântul „Da” pe voturile dvs. (sau răspundeți la mesaje). Acest lucru păstrează lucrurile curate și încă vă permite să vă promovați lista de preferințe pentru membrii actuali și nu interferează cu alte lucruri despre care sa vorbit sau nu. Deci, acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru în comunitatea noastră.

De asemenea, este important să vorbiți cu oameni noi, cum ar fi prietenii, familia, colegii, vecinii dvs. despre ceea ce ar putea dori pentru casa lor, poate o canapea nouă, televizor, calculator, există atât de multe lucruri fantastice care sunt solicitate și listate pe TwnklShop, deci cu siguranță mergeți și verificați-l. https://twnkl.shop/

https://twnklshop.wazzub.com/

(Dan se alătură și este primit de Cate).

Dan:

Wazzzuuub! dragi membri Unicorn – webinarul de astăzi este de a împărtăși câteva știri interesante cu tine.

Așa cum ști, suntem într-un proces continuu de dezvoltare, așa că din când în când ajungem la o piatră de hotar și acest lucru se întâmplă chiar acum în timp ce vorbim!

Sunt mândru și fericit să vă împărtășesc faptul că, exact din 14 mai, suntem într-un acord final cu o societate comercială din Germania, care a făcut obiectul unei tranzacții publice, pentru fuzionarea companiei noastre germane nou înființate cu această societate comercială. Ce înseamna asta?

Pentru a face o scurtă poveste, înseamnă că, în aproximativ 3 luni până la maximum 4 luni de acum încolo, noi (holdingul nostru), vom fi tranzacționați public pe Bursa din Frankfurt. Bineînțeles, acesta este un pas mare, pentru că suntem literalmente pas cu pas pe urmele acestei societăți deja tranzacționate la nivel public (tranzacționată deja public de peste 20 de ani) și ei, nu sunt cea mai mică companie care urmează să fie tranzacționată, ei sunt tranzacționați în standardul general, pentru cei care știu puțin despre DAX (Deutscher Aktienindex (indice bursier german)); ei sunt listați în C-DAX și noi vom fi listați acolo, și chiar avem opțiunea de a face upgrade la prim Standard, deoarece, după cum știți, suntem un grup internațional de companii, astfel că este logic să facem prezentarea în limba engleză (precum și în germană) tuturor acționarilor noștri. Cred că rapoartele trebuie să fie făcute publice pe trimestru, nu o dată pe an, ca o companie publică de prim standard; care este la fel ca liga internațională a campionilor pentru societățile cotate la nivel internațional, care este opusul Pink Sheets sau companiilor care sunt tranzacționate în afara pieței (OTC) și nu pe burse. Deci, vom fi printre companiile de top din lume în ceea ce privește tranzacționarea în mod public, deci este un pas foarte, foarte, foarte emoționant pentru noi.

Bineînțeles, acest lucru va face ca lumea să ne privească și să ne întrebe: „OK, deci de unde veniți? Ce faci? Care e treaba ta? „Deci, asta e foarte, foarte emoționant.

Unii dintre voi ați așteptat acum mulți ani de zile, noi am împărtășit cu ani în urmă, că planul nostru a este, ca într-o bună zi, să fim o companie cotată la bursă și este foarte, foarte emoționant că suntem în sfârșit aici! Deci, acesta este un punct, pe care eu, am vrut să-l împărtășesc cu voi.

Un alt punct este faptul că echipa noastră este în continuă creștere, iar acum, aș dori să vă prezint un nou membru al echipei, numită Alexandra – ea va fi noul nostru șef al Ambasadorilor Unicorn. S-ar putea să știți, că intenționăm să avem, câte un Ambasador Unicorn de țară, reprezentând rețeaua noastră în fiecare țară și, pe de altă parte, oferindu-ne informații despre lucruri cum ar fi cerințele legale sau cum se fac lucrurile în fiecare țară în parte, astfel încât să putem servi membrilor noștri din toate țările, în cel mai bun mod posibil.

Până acum, Heiner a făcut acest lucru și a făcut o treabă minunată. Mai ales comunitatea germană din rețeaua noastră, știe că este foarte activ acolo. Așadar, am ajuns la punctul în care am spus că ar fi mai bine să avem pe cineva care să se concentreze pe partea cu Ambasadorii Unicorn, pentru că mai ales acum, înainte de marele nostru pas în domeniul public, este important să avem cât mai mulți membri proactivi ai echipei.

Alexandra este aici cu mine să vă salute.

Alexandra:

Buna ziua tuturor, Ma numesc Alexandra Graf și sunt din Elveția; Sunt foarte fericită și recunoscătoare că fac parte din această foarte mare comunitate Unicorn, așa că vă mulțumesc foarte mult!

Dan:

Mulțumesc Alexandra.

Deci, după cum puteți vedea, lucrurile se dezvoltă. Și acum, ce am făcut în ultimele săptămâni?

Unii dintre voi s-ar putea să știți că am făcut o călătorie de afaceri prin Europa – cu toții cunoașteți TwnklEstate și că majoritatea proprietăților pe care le-am enumerat sunt din Germania și asta pentru că am început în Germania.

Noi suntem recomandați de proprietarul imobiliar către deținători imobiliari, așa că am spus: „Hei, dacă funcționează în Germania, atunci ar trebui să funcționeze și în alte țări. „Am făcut o călătorie de afaceri prin Europa, prin Austria, prin Elveția, Franța, Luxemburg și Spania. De fapt, sunt acum în Spania, pe Mallorca, una dintre Insulele Baleare (în Marea Mediterană). Și da, sunt sigur că vom avea cel puțin una, poate două proprietăți din Mallorca listate pe TwnklEstate, de asemenea. Și vestea minunată este că vom avea proprietăți disponibile din mai multe țări diferite, cum ar fi Austria, cu siguranță unele din Elveția; Am văzut proprietăți atât în ​​Franța, cât și în Luxemburg, așa că vom vedea dacă acest lucru este valabil și pentru noi. Chiar acum, arată foarte, foarte bine.

Volumul total al acestor proprietăți este de aproximativ 25 de milioane de dolari, deci este cu siguranță foarte, foarte interesant.

Asta mă aduce acum la următorul subiect, Clubul Internațional de Vară (IVC). Unele dintre proprietățile pe care le-am verificat și unde am negociat cu proprietarii, desigur, există unele negocieri suplimentare care trebuie făcute înainte ca proprietățile să fie listate la TwnklEstate, iar în al doilea rând, preluăm aceste proprietăți; vorbim cu adevărat despre niște proprietăți de vacanță foarte frumoase și, desigur, înseamnă că, în calitate de noi proprietari, le vom oferi în cadrul IVC-ului nostru – ceea ce înseamnă că veți putea rezerva camere de hotel, apartamente, case de vacanță cu monedele noastre speciale de vacanțe Twnkl (TVC).

Aceasta înseamnă că aveți nevoie de YEM (pentru a achiziționa TVC) și să vă alăturați IVC-ului nostru. Aceste proprietăți sunt proprietăți foarte frumoase, iar când le vezi, vei înțelege ce vreau să spun; și astfel vă vom deschide o lume cu totul nouă pentru că este un mod complet nou de a avea o vacanță.

De ce este atât de special?

Din nou, vă pot spune; că exact acum se întâmplă din nou în știri – există 30 de mii de întreprinderi noi din întreaga lume care acceptă Bitcoin (BTC). A circulat vestea că unele hoteluri, chiar hoteluri de 5 stele, acceptă acum BTC, așa că am avut șansa să vorbesc cu unul dintre managerii financiari ai acestui hotel despre acest lucru și să-i prezint cripto moneda noastră.

 – Declarația pe care a făcut-o a fost: „Da, suntem un fel de acceptare a BTC acum, dar nu vrem nici un BTC”.

 – Am spus, „Hei, ce vrei sa spui?”

– El a răspuns: „Ei bine, singurul lucru pe care îl vrem acum este un procesor de plată pentru cei care vor pleca de la hotelul nostru dacă doresc să plătească cu BTC, atunci pot face asta; așa că am apăsat butonul potrivit în sistemul nostru pentru a putea plăti cu BTC prin intermediul acestui procesor de plată; ei trimit cantitatea de BTC de care au nevoie pentru a-și acoperi factura la hotel, iar apoi acest procesor de plată va transforma IMMEDIAT BTC în moneda fiat (cum ar fi euro sau USD). „

Tu știi că asta nu are aceiași semnificație când vorbim despre YEM, despre banii tăi de zi cu zi.

Există o mare diferență atunci când o afacere spune „OK, acceptăm cripto monedă, dar numai dacă o pot converti IMEDIAT în monedă fiat”. Sau dacă avem afaceri spunând: „Da, acceptă cripto moneda ta și o accept deoarece văd avantajele pe care afacerea mea le-a ar putea avea. „

Deci, ne îndreptăm cu siguranță spre direcția cea bună.

Unul dintre proiectele noastre în care acest lucru este un factor imens este proiectul nostru TwnklCar.

Știu că a fost anunțat să înceapă un pic mai devreme, totuși, trebuie încă să dăm câteva lucruri despre cum să procedăm exact cu partenerul nostru, reprezentantul Hyundai; atunci a trebuit să decidem când este momentul perfect pentru a începe TwnklCar și am decis, că atunci când împărtășim în mod public, detaliile exacte ale fuziunii noastre și ale publicului nostru.

Dar, ați putea spune, „Hei, tocmai ați făcut asta, nu?”

Nu, tocmai v-am spus că suntem în ACORD și că este o societate comercială; bineînțeles că autoritățile germane, BaFin, trebuie să fie informate despre fuziune, atunci trebuie să verifice totul și dacă sunt de acord și spun că totul este corect, toate documentele sunt bine și dacă le dau drumul, atunci ne este permis să vorbim în mod public despre acest lucru. Dar cea mai importantă parte este aceea că vom putea vorbi cu acționarii existenți ai societății cotate la bursă și să-i informăm despre ce facem și apoi, acesta este momentul în care începem cu adevărat, să fim în centrul atenției și să fim în public. Deci, am crezut că ar fi bine să avem o extra lovitură în plus și să spunem: „Și hei, tocmai am lansat Twnkar!”

Așadar, vă rugăm să ne așteptați puțin mai mult, lucrăm foarte mult la asta, este literalmente aproape făcut în spatele scenei, și în viitor, sunt momente foarte captivante.

Următorul subiect: Parteneriatul nostru până acum cu 2Pay4You (2P4Y) și CryptoCoinStreet (CCS). Am primit multe mesaje din partea unor membri ai mai multor țări, că conturile lor sunt închise sau nu pot deschide un cont deoarece nu sunt permisi de termenii lor (2P4Y / CCS) deoarece unele lucruri s-au schimbat acolo.

Cele mai recente știri de la 2P4Y sunt că își schimbă sistemul și că au acum un model de cont plătit, ceea ce înseamnă că acum trebuie să plătiți niște comisioane. Desigur, pentru aceasta, veți primi niște servicii suplimentare; dar, pe de altă parte, după cum știți, nu suntem fericiți să împingem pe membrii noștri în servicii cu plată.

Am avut niște discuții cu 2P4Y, care au spus că așa este modul lor de a face lucrurile. Ca urmare, 2P4Y închide acum toate conturile la data de 31 mai 2019 dacă acestea nu sunt convertite sau actualizate într-un cont plătit.

Știu că 1 iunie este o sâmbătă, să zicem că începând (luni) 3 iunie, vom avea o altă soluție pentru dvs., pentru membrii tuturor țărilor. Aceasta înseamnă că, pentru conturile dvs. cu CCS și conturile cu 2P4Y, pur și simplu, dacă vă plac serviciile dvs. și dacă le puteți utiliza în afara zonei SafeZone, atunci bine, păstrați-le. Dacă vă plac serviciile pe care le oferă pentru noul cont plătit 2P4Y, atunci mergeți și faceți upgrade.

Cu toate acestea, trebuie să știți că începând cu data de 3 iunie, nu veți avea nevoie de un cont 2P4Y sau CCS pentru a utiliza serviciile pe care le oferă, pentru că vom avea o altă cale pentru dvs., adică vom avea un alt tip de schimb în care oamenii pot cumpăra sau vinde YEM. Va fi o altă opțiune pentru dvs. de a vă plăti și a efectua plăți în moneda fiat.

Știți că am lucrat cu 2P4Y și CCS de mai mulți ani și, bineînțeles, le respectăm decizia de a-și continua drumul. Pentru ei, este o altă piatră de hotar în povestea lor; noi suntem fericiți pentru ei, totuși, pe de altă parte, pentru nevoile și scopurile noastre, a trebuit să căutăm alte soluții, și asta este exact ceea ce am făcut.

Ultimul meu subiect pentru ziua de azi: Cred că este un punct foarte important la care nu ne-am gândit niciodată și nu am discutat acest lucru înainte, deoarece până acum nu a fost nevoie să-l avem ca subiect de discuție. Dar ne-ar plăcea să avem feedbackul și să discutăm acest subiect pentru a avea o regulă sau o orientare pentru SafeZone / Unicorn pentru acest subiect și într-un minut veți înțelege despre ce vorbesc.

Știți că avem standarde foarte ridicate, respect, intimitate, securitate, calitate și avem reguli foarte stricte în cadrul rețelei noastre și că membrii trebuie să respecte aceste reguli, cum ar fi respectarea și îngrijirea împărtășirii calității conținut, și așa mai departe.

Știți că toată lumea este binevenită și nu vrem să schimbăm nimic în regulile noastre, dar cred că este foarte important ca atunci când suntem mai de seamă și mai mulți membri se alătură nouă, invitați de dvs. (ceilalți membri) și știți că comunitățile sociale și canalele sociale cum ar fi Facebook, Instagram, YouTube, Twitter sau orice altceva, că au într-adevăr probleme masive cu discursuri de ură, știri falsificate și că nu tratează cu respect pe alții. Ne vom afla într-o situație de genul asta, și avem regulile noastre cu interdicțiile comunității WazzUb (prima interdicție pentru 24/48 de ore, a doua pentru 30 de zile, apoi a treia, o interdicție totală pentru totdeauna). Avem aceste reguli în vigoare pentru cei care nu respectă și urmăresc regulile noastre, evident că nu vor să învețe, deoarece continuă să încalce regulile din când în când.

Deci, cum să acționăm dacă cineva din rețeaua noastră (SafeZone / Unicorn) respectă regulile noastre din rețeaua noastră, dar în afara rețelei noastre (de exemplu, pe Internet), acest membru acționează într-un mod în care putem spune că pe această persoană, noi nu o mai dorim ca membru al rețelei noastre? Sau poate se dezvăluie că în trecut sa întâmplat ceva în care un anumit membru a făcut ceva care nu era frumos. De exemplu, cineva ar fi fost în închisoare pentru că a făcut niște lucruri foarte rele și acum este înapoi în viața normală, dar ei încă au făcut ceea ce au făcut sau ar putea fi într-un partid politic extrem, religie, cult sau orice altceva .

Aș dori să fac o discuție foarte deschisă la WazzUb și, bineînțeles, cu respect (cum ar fi regulile noastre) despre acest subiect și cum să ne ocupăm de chestii de genul asta?

Ne vom închide pur și simplu ochii și vom spune: „Păi, atâta timp cât cineva respectă regulile noastre în cadrul SafeZone, totul este bine”.

Sau care este ideea ta? Care ar fi regula dvs.?

Cred că este foarte important să facem această dezbatere publică în comunitatea WazzUb pentru membrii noi sau bătrâni pentru a-și da feedback și pentru a-și da părerea și, ca rezultat, poate că avem doar o discuție și nimic nu se schimbă sau poate că avem o regulă suplimentară sau înțelegere comună cu privire la modul în care ne ocupăm de lucrurile din cadrul rețelei Unicorn și SafeZone.

Într-o zi sau două veți găsi o zonă specială în comunitatea WazzUb, care va discuta acest lucru în limba engleză, și sunt sigur că vor fi disponibile și alte limbi (pas-cu-pas).

Mulțumesc, asta e tot de partea mea pentru moment, poate Cate poate adăuga câteva cuvinte aici.

Mulțumesc tuturor, Waazzzuuub, să fiți mândri că sunteți un Unicorn, și întotdeauna, o sănătate fericită! Mulțumesc că ai ascultat, revedere.

Cate:

Vă mulțumesc foarte mult Dan, vesti bune și bine ați venit Alexandra! Fantastic să te avem cu noi.

Absolut Heiner ați făcut o treabă fabuloasă, vă mulțumesc foarte mult.

Deci, câteva zile sună potrivit pentru ca această nouă zonă de discuții să fie disponibilă, pregătirile pentru această discuție au început deja, așa că, de îndată ce totul va fi înființat, vă vom anunța.

Cred că este minunat să-l deschid după ce recapitulările din acest webinar sunt dezactivate, deci oamenii pot avea un context complet al ceea ce vorbim atunci când se alătură acestei discuții. Deci, căutați după publicarea recapitulației webinar (legată mai jos). https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=1952

O astfel de veste excelentă, sunt atât de entuziasmat de toate actualizările grozave, sunt sigur că voi sunteți la fel de bine. (Cate deschide camera de discuții pentru orice feedback, toată lumea este de asemenea încântată de știri, îi salută pe Alexandra echipei și îi mulțumește lui Heiner pentru serviciul său).

Mai multe puncte pe care vreau să le aduc sunt:

În primul rând, referindu-mă la Twnklhop și lista de preferințe – acum am arătat câteva sfaturi despre cum să promovezi cel mai bine lucrurile, vreau, de asemenea, să vorbesc despre anumite tipuri de produse care au fost solicitate, dar există unele provocări cu aceste produse specifice. Acest lucru se referă la lucruri cum ar fi pantofi de designer, genți de mână, unele articole de îmbrăcăminte sau lucruri precum mobilier de sezon, cum ar fi mobilierul exterior de terasă. După cum știm cu toții, avem un sistem Smart Contract cu TwnklShop unde aveți 3 opțiuni: 8 luni, 12 luni și 16 luni.

Acum, când vine vorba de astfel de articole, cum ar fi pantofi, genți, haine, mobilier de terasă și lucruri de genul ăsta, aceste elemente se schimbă frecvent; uneori în fiecare an, apare un nou stil; sezonul ar putea fi doar câteva luni, mai puțin de 8 luni. Deci, este foarte dificil să enumerați produsul exact care este solicitat, pur și simplu pentru că nu poate fi disponibil în momentul în care contractul inteligent este activat. Chiar și așa, dorim să enumerăm aceste tipuri de articole și să le oferim tuturor posibilitatea de a cumpăra aceste articole fantastice (eu sunt o doamnă, vreau aceste genți de mână fantastice, la fel ca și alte doamne!). de asemenea, trebuie să înțelegeți că ceea ce solicitați în mod expres nu poate fi disponibil de la producător.

Atât cât este posibil din punct de vedere uman, folosim linkuri directe către site-ul producătorului atunci când menționăm lucrurile sau vor fi de la comercianții cu amănuntul autorizați. Ne acordăm foarte multă atenție pentru a ne asigura că folosim numai comercianți cu amănuntul autorizați, deoarece aceasta face parte din garanția noastră cu TwnklShop, că primiți articole originale și că nu se va schimba. Dar ceea ce vom face este să permiteți ca aceste elemente să fie listate cu înțelegerea că veți primi ceea ce este cel mai apropiat lucru disponibil în momentul în care contractul inteligent este activat. De exemplu, știu că există o cerere pentru o geantă specială de flori de la o etichetă de designer binecunoscută, nu știu exact care dintre ele. Dar, dacă mergeți pe site-ul producătorului respectiv, chiar acum există unul care este foarte similar cu cel solicitat, dar nu este o potrivire exactă.

Deci, vom enumera acele tipuri de articole, dar trebuie doar să înțelegeți că, dacă rezervați unul dintre aceste elemente, mărimea, forma sau designul lor pot varia într-o anumită măsură când este comandat, așa că vă rog, înțelegeți asta.

Aceasta va fi noua noastră politică care merge mai departe pe TwnklShop și Wishlist; că atunci când vine vorba de aceste elemente care se schimbă sezonier, sau foarte rapid, atunci veți primi ceea ce este cel mai apropiat și cel mai comparabil element din ceea ce este sugerat. În acest fel, de exemplu, veți obține încă acea minunată geantă de designer pe care ați comandat-o, chiar dacă aceasta nu ar putea fi elementul exact pe care l-ați crezut sau sugerat în acel moment.

Această politică nouă a TwnklShop va fi scrisă și în Termenii TwnklShop – am vrut să iau acest timp suplimentar pentru a partaja aceste informații cu dvs. în acest webinar în primul rând, așa că în acest fel aveți un heads-up și știți exact ce se va întâmpla .

În al doilea rând, am observat, de asemenea, că un număr de persoane solicită articole pe care le găsesc pe site-urile diferite ale comercianților cu amănuntul, cum ar fi cei de la FarFetched sau Amazon sau HomeDepot și toate aceste tipuri diferite de comercianți cu amănuntul; și înțelegeți, atunci când solicitați ceva pe aceste site-uri, este posibil să nu fie de fapt disponibile de la producător. Deci, dacă doriți să sugerați ceva, vă recomandăm să utilizați site-urile producătorului. Astfel, puteți vedea că, în momentul în care o sugerați, este disponibilă în prezent de la producător, ceea ce vă va oferi o aproximare mai bună a ceea ce puteți primi atunci când elementul respectiv este listat și contractul inteligent activat.

Acum, doresc să înțelegeți, de asemenea, că anumite site-uri web ale producătorului sunt specifice unei anumite țări sau unei regiuni mici și bineînțeles că suntem o organizație globală. De exemplu, dacă ați sugerat ceva de la un anumit site web al producătorului, iar producătorul se ocupă numai de anumite locații, de exemplu, din Spania, atunci vom folosi un producător diferit, care are o prezență mai globală. Acest lucru se datorează faptului că, de exemplu, avem membri din afara Spaniei care ar putea dori, de asemenea, să achiziționeze un tip similar de element. Un exemplu este ca o canapea care este listată de la La-Z-Boy, iar La-Z-Boy este un producător global. Ei pot servi multe țări diferite, indiferent dacă vă aflați în Asia, Africa, Europa, America sau oriunde v-ați afla și au modalități de a vă aduce aceste produse în aceste zone locale.

Aceasta este ceea ce dorim să facem, pentru a îndeplini cât mai multe dintre aceste cereri, astfel încât de aceea folosim toți acei producători bine-cunoscuți. Deci, vă recomandăm să vă uitați la aceste tipuri de site-uri atunci când faceți sugestiile dvs., deoarece acest lucru vă va oferi o mai bună aproximare imediat ce este posibil pe piața globală pe care o puteți cumpăra. Deci, doar câteva puncte pe care le vom actualiza în Termenii și regulile TwnklShop. Acest lucru ar trebui să fie clar pentru toată lumea și veți putea să o referiți la o dată ulterioară. Intenția noastră de a face acest lucru este de a oferi un serviciu de cumpărături pentru cât mai mulți membri care doresc să participe la el – pentru că, hei, toți ne plac lucrurile frumoase!

Din partea mea, din nou, vom avea mai multe actualizări pentru toți cei din Wazzub, cu publicarea recapitulației.

Mulțumesc tuturor, mulțumesc Dan, vă mulțumesc Alexandra și Waaazzzuuubb, toate cele mai bune pentru toată lumea.

Hei, nu uita să asculți mâine Mâine la Radio SafeZone, ea difuzează în fiecare joi, de la ora 11:00 la ora 12:00 ora Pacificului, iar dacă timpul nu este convenabil pentru tine, bine, ghici ce? Avem, de asemenea, o înregistrare disponibilă și o puteți găsi conectându-vă la SafeZone și mergând la hexagonul Radio Shows.

Cu succesul în minte,

Cate Kozikowski, Dan Settgast, Alexandra Graf și

Echipa de asistență WAZZUB